Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Sladké spomienky na detstvo | Užite si ich fitness verziu

Spomeňte si na svoje detstvo s týmito 3 skvelými receptami, ktoré sme pre vás vybrali z nášho blogu. Pamätáte si na obľúbené Kinder Pingue, Kinder Maxi King a Kinder Bueno? Všetky tieto pochúťky sú plné cukru a tuku, takže ak ste vo fitness, nemôžete si ich dopriať každý deň. Tieto recepty vám budú chutiť ako vaše obľúbené sladkosti, pričom ušetríte kalórie, budete mať skvelú pochúťku a do svojho jedálnička pridáte kvalitné bielkoviny. Dobrú chuť :-)

V tomto článku sa môžete tešiť na nasledujúce recepty:

  • Fit Kinder Bueno White lievanec
  • Fit Kinder Maxi King overnigt oats
  • Fit zdravé Kinder Pingue rezy s proteínom

Samozrejme, je úplne v poriadku, ak si z času na čas vychutnáte všetky tieto pochúťky v ich klasickej verzii. Tieto recepty vám prinášame najmä preto, aby ste si tieto sladkosti mohli vychutnávať častejšie a najmä ak držíte diétu. V receptoch sú použité kvalitné suroviny a minimum jednoduchých cukrov a tukov. Môžete si ich vychutnať na raňajky, desiatu alebo ako dezert ku káve. Aj napriek tomu vám zaručujeme skvelú chuť, ktorá vás ohúri!

➡️ FIT KINDER BUENO WHITE LIEVANEC

Raňajky kráľov pripravené za 10 minút! Vyskúšajte absolútne dokonalé palacinky pečené v rúre. Sotva by ste uhádli, že ide o nutrične vyváženú pochúťku, ktorá je navyše plná bielkovín. Zdobenie je na vás, fantázii sa medze nekladú. Odporúčame orechové maslo, proteínovú tyčinku a čerstvé ovocie!

Ingrediencie:

Postup:

Všetko zmiešame a natrieme na papier na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre na 180 ° C 10 minút. Natrieme tvarohom, nazdobíme ovocím, posypeme zapekanými lieskovými orechmi Lucky Alvin a kakaovými bôbmi, nasekanou chrumkavou tyčinkou Nutramino - oriešok a polejeme Čakankovým sladením a maslom Lucky Alvin.


Smartfuel Protein

SmartFuel proteín je jednoznačne zameraný na kvalitu, využiteľnosť a vstrebateľnosť. Je minimalizovaný obsah sladidiel a dochucovadiel na absolútne najnižšie možné minimum, napriek tomu chutia skvele.


➡️ FIT KINDER MAXI KING OVERNIGHT OATS

Overnight oats alebo ovsená kaša cez noc je veľmi obľúbenou pochúťkou. Aby tiež nie, ingrediencie stačí len zamiešať a odležanie v chladničke cez noc urobí prácu za vás. Počas chvíľky pripravíte skvelé raňajky, alebo super vychladený dezert. My sa inšpirovali Kinder Maxi King a pripravili tvarohovo karamelové overnight oats s chrumkavou čokoládou.

Ingrediencie: 

Postup:

  1. Všetky ingrediencie na 1. vstvu zmiešame a dáme do formy 9x 11 cm.
  2. Ingrediencie na 2. vrstvu tiež zmiešame a dáme na vrstvu prvú.
  3. Nakoniec pridáme zmiešané ingrediencie na 3. vrstvu.
  4. Posypeme lieskovými orechmi.
  5. Hotový dezert necháme najlepšie odležať do druhého dňa v chladničke.

NÁŠ TIP: Lískové ořechy poskytují obrovský zdroj energie pro naše tělo! I proto jsou vyhledávanou pochoutkou pro sportovce. Lískové ořechy jsou velice bohaté na bílkoviny a obsahují velké množství minerálů: draslík, fosfor, vápník, horčík, zinek, mangan, železo a vitamíny B1, B2, B6, C, D, E a kyselinu listovou.


➡️ FIT ZDRAVÉ KINDER PINGUE REZY S PROTEÍNOM

Kto by nemiloval Kinder Pingue. Čokoládový korpus, so smotanovou náplňou a to celé obalené v čokoláde. Toto je recept, ktorý za to stojí vyskúšať.

Ingrediencie: 

Postup:

  1. Banány a tvaroh spolu rozmixujeme.
  2. Pridáme ostatné ingrediencie na korpus a dáme na plech s papierom na pečenie.
  3. Pečieme v predhriatej rúre na 180 ° C 20 minút.
  4. Necháme vychladnúť a rozrežeme na cca 16 rovnakých obdĺžnikov.
  5. Na kréme varíme v mlieku kukuričný škrob do zhustnutia.
  6. Potom pridáme tvaroh a proteín.
  7. Natrieme na obdĺžniky.
  8. Ingrediencie na polevu rozpustíme nad vodným kúpeľom.
  9. Trochu polevy nalejeme na 8 obdĺžnikov s krémom a necháme stuhnúť.
  10. Nakoniec priklopíme zvyšnými obdĺžnikmi a opäť polejeme čokoládou.
  11. Necháme aspoň hodinku stuhnúť v chladničke.


Náš TIP: Extrifit Protein Pudding

Pre viac bielkovín prehoďte klasický puding za Extrift Pudding. V ponuke je aj príchuť čokoláda, takže do receptu skvele zapadne. Výhoda pudingu je tiež jednoduchá príprava, stačí iba 2 minútky a za studena.


Nezabudnite, že veľa ďalších receptov, nájdete u nás na blogu!

Mohlo by Vás zaujímať:

TOP 5 sladkých fitness receptov s jablkami​

Jablká sú skvelé v akejkoľvek forme. Na našom blogu nájdete množstvo receptov, v ktorých jablká hrajú hlavnú úlohu. Vybrali sme pre vás TOP 5 receptov, ktoré si jednoducho zamilujete!

Proteínový dezert do pohára | TIP na RAŇAJKY

Pokiaľ doma zhromažďujete prázdne poháre od orieškových masiel, potom pre Vás máme chutné využitie. Tento skvelý proteínový dezert budete mať behom chvíľky hotový a stačí Vám naň pár ingrediencií.

Ferrero Rocher tekvicový koláč

Pochutnajte si na luxusnej torte, ktorá vyzerá ako z najlepšej cukrárne, chutí ako Ferrero Rocher a pritom je vyvážená a môžete si ju dopriať úplne bez výčitiek!

Sleduj nás i na sociálných sieťach: