Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Zdravé Dezerty

  • Super jednoduchý banana bread
    Zdravé Dezerty

    Super jednoduchý banana bread

    Ak hľadáte dokonalý recept na využitie prezretých banánov, toto je ten pravý. V recepte je použitá celozrnná múka a v cestíčku nie je potrebný žiadny cukor navyše. Recept je mimoriadne jednoduchý a veľmi chutný :-)

  • Recept na fit malinový cheesecake
    Zdravé Dezerty

    Recept na fit malinový cheesecake

    Kto by nemiloval cheesecake? V každej cukrárni ho nájdeme, akurát spravidla obsahuje veľké množstvo cukru a tukov. Poď si s nami upiecť cheesecake, ktorý je úplne bez pridaného cukru a napriek tomu chutí skvele. Vďaka malinám je dezert osviežujúci a zároveň dodajú ešte lepšiu chuť.

  • Fit proteínové tiramisu
    Zdravé Dezerty

    Fit proteínové tiramisu

    Ak máte radi sladké a kávové dezerty, ale zároveň si dávate pozor na kalórie, potom je tento recept na fit verziu tiramisu určený práve vám. Na prípravu tohto lahodného dezertu v odľahčenej verzii potrebujete len niekoľko základných surovín. Nielenže si pochutnáte na tejto dobrote, ale dodáte si aj poriadnu dávku bielkovín.

  • Fit knedle s jablkami a chrumkavou strúhankou
    Zdravé Dezerty

    Fit knedle s jablkami a chrumkavou strúhankou

    Hlídate si kalórie a napriek tomu si chcete na obed alebo večeru dopriať sladkú pochúťku? Potom je tento recept na tvarohové knedle s jablkami určený práve vám. Hotové sú za 20 minút a potrebujete len pár surovín. Uspokojte svoje chuťové bunky a zároveň doplňte bielkoviny.

  • Vegánske banánové kocky
    Zdravé Dezerty

    Vegánske banánové kocky

    Na tieto vláčne kocky Ti stačí 5 bežných surovín a za pár okamihov máš hotové výborné raňajky či desiatu. V recepte nie je použité mlieko ani vajcia, takže sú vhodné aj pre vegánov. Pokiaľ použijete vysokopercentnú čokoládu, tak si zdravo maškrtíte a zároveň zaženiete chuť na sladké.

Obľúbené články