Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Prílohy a pečivo

Prílohy majú hneď niekoľko funkcií: najčastejšie sa ako príloha podávajú cestoviny, ryža, zemiaky alebo knedličky. Všetky tieto prílohy ide pripraviť v mnoho variantoch viac či menej zdravých - záleží na konkrétnom recepte. Stále viac sú obľúbené skôr neznáme prílohy ako je kuskus, bulgur alebo quinoa. Tiež sa stretávame so strukovinami. Prílohy sú významným zdrojom živín a vyplatí sa dbať na ich kvalitu, nech už nimi chceme doplniť sacharidy, bielkoviny alebo tuky.

Zobraziť viac
Zobraziť menej
Zobraziť viac
Zobraziť menej
Filtry
Zobrazené 37 produktov
  • Značky
  • Príznaky
  • veľkosť balenia
zobraziť ďalšie produkty
skryť ďalšie produkty
Upresniť filtre
Zoradiť podľa: