Vďaka svojej neutrálnej chuti sa dá použiť v sladkej aj slanej kuchyni.
Pomôže vám pripraviť skvelé koláče, muffiny alebo sušienky. Bez fosfátov.
Celozrnná špaldová múka je vhodnou alternatívou pšeničnej múky .
Jemný kukuričný škrob v bio kvalite. Je ideálny na zahusťovanie omáčok a zjemňovanie pokrmov. Vhodný do koláčov, tort, náplní, dezertov a ovocných omáčok. Český výrobok.
Hotová zmes na palacinky alebo lievance s mimoriadne vysokým obsahom bielkovín a dôležitým zdrojom vlákniny.
Instantná múka bohatá na vitamín B1, železo a fosfor. Obsahuje dvakrát viac tzv. zdravých tukov ako pšenica a viac ľahko zabudovateľných bielkovín a sacharidov,
Ste zástancom zdravej výživy a myslíte si, že múka je pre vás tabu? Ponúkame vám riešenie. U nás nájdete len takzvané zdravé múky .
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Používa sa najmä na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Vybraná bezlepková múka z lieskových orieškov.
Krásne prevonia muffiny, koláče a palacinky. Zahustí polievky, omáčky a dodá vašim pokrmom šmrnc.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. V kuchyni má široké využitie samostatne, ale aj v kombinácii s inými druhmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a väznosť (bezlepkových) zmesí.
Základná ingrediencia na prípravu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých, ktorí držia paleo diétu.