Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence.
Špaldová múka sa vyrába zo starobylej odrody nekultivovanej pšenice, známej ako špalda, ktorá je súčasťou ľudskej stravy už tisícky rokov.
Jemný kukuričný škrob v bio kvalite. Je ideálny na zahusťovanie omáčok a zjemňovanie pokrmov. Vhodný do koláčov, tort, náplní, dezertov a ovocných omáčok. Český výrobok.
Základná ingrediencia na prípravu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých, ktorí držia paleo diétu.
Instantná múka bohatá na vitamín B1, železo a fosfor. Obsahuje dvakrát viac tzv. zdravých tukov ako pšenica a viac ľahko zabudovateľných bielkovín a sacharidov,
Ste zástancom zdravej výživy a myslíte si, že múka je pre vás tabu? Ponúkame vám riešenie. U nás nájdete len takzvané zdravé múky .
Obsahujú veľmi veľké množstvo rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie čriev.
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Používa sa najmä na prípravu sladkých nepečených dezertov.
Táto mandľová múka dodá vášmu domácemu vianočnému pečeniu nádych luxusu a jemnej chuti.
Pomôže vám pripraviť skvelé koláče, muffiny alebo sušienky. Bez fosfátov.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. V kuchyni má široké využitie samostatne, ale aj v kombinácii s inými druhmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a väznosť (bezlepkových) zmesí.
Celozrnná špaldová múka je vhodnou alternatívou pšeničnej múky .
Hotová zmes na palacinky alebo lievance s mimoriadne vysokým obsahom bielkovín a dôležitým zdrojom vlákniny.
Vďaka svojej neutrálnej chuti sa dá použiť v sladkej aj slanej kuchyni.
Krásne prevonia muffiny, koláče a palacinky. Zahustí polievky, omáčky a dodá vašim pokrmom šmrnc.