Karob (svätojánsky chlieb) je chutnou alternatívou kakaa. Pochádza zo stromu zvaného rohovník, ktorý rastie najmä na Blízkom východe. Tu sa pestuje už najmenej 4 000 rokov. Vďaka svojej prirodzene sladkej chuti si karob nevyžaduje obohacovanie cukrom. Jeho jemná konzistencia tiež znamená, že sa doň nemusí pridávať veľké množstvo tuku, čo je bežné pri výrobe čokolády.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, aby sa zabezpečila ich kvalita a aby mohli byť označené touto značkou. Ich ekologickú kvalitu ocenia najmä ľudia, ktorí sa zaujímajú o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľné systémy hospodárenia.
✅ Chutná alternatíva ku kakau
✅ jemná konzistencia
✅ ekologická kvalita
Balenie: 500 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov : Alergény v zložkách výrobku sú zvýraznené tučným písmom .
Výživové údaje: | 100 g |
Energetická hodnota | 1529 kj/354 kcal |
Tuky | 4 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 65 g |
- z toho cukry | 38 g |
Bielkoviny | 4,9 g |
Soľ | 0,02 g |
Zloženie : svetlý karobový prášok *
* produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva