Instantná kaša je skvelou voľbou nielen na raňajky. Medzi ich výhody patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilita použitia. Pridaním rôznych ingrediencií môžete vytvoriť mnoho chutných jedál.
Rýchla a jednoduchá príprava ryžovej a pohánkovej kaše je výbornou voľbou nielen na raňajky .
Chutné čipsy z kukuričnej múky v bio kvalite. Vynikajúce ako občerstvenie, ale vhodné aj na raňajky v domácom müsli. Môžu sa tiež rozdrviť a použiť na balenie.
Drobné vločky s jemne orieškovou chuťou. Stačí ich zaliať horúcou tekutinou, ochutiť sirupom, pridať orechy alebo semienka a máte pripravené chutné raňajky.
Úplne jedinečné prírodné sladidlo takmer bez kalórií, vyrobené z koreňa čakanky.
Nekvasí, ale chutí úžasne. Jedlám dodáva plnú a výraznú chuť. Je výborným pomocníkom aj pri vegetariánskom varení.
Zmes vločiek v kvalite bio obsahuje štyri druhy obilných vločiek - ovsené, špaldové, ražné a pšeničné. V tejto zmesi sa vhodne kombinujú a dopĺňajú špecifické vlastnosti jednotlivých obilnín.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Datľový sirup je jednoducho chutný, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je skvelý samotný alebo s miskou krupice.
Zelenohnedé semená s jemnou orieškovou chuťou v bio kvalite.
Bulgur je naklíčená, sušená, nahrubo nalámaná a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a pripravuje sa podobne. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú, orechovú chuť. Je vhodný do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší.
Instantná kaša je skvelou voľbou nielen na raňajky. Medzi ich výhody patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilita použitia.
Tento zaujímavý druh cukru sa vyrába zo šťavy z kvetov kokosových paliem. Hodí sa všade tam, kde sa používa trstinový cukor
Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá, a preto je mimoriadne vhodná na prípravu kaše alebo polievky.
Jemne mletá soľ. Himalájska biela soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady.
Prirodzene bezlepkové obilniny dodajú každému jedlu šmrnc a vynikajúcu výživovú hodnotu. Univerzálna mňamka! Umyte ju a pripravte ako ryžu! Skvelá na sladko aj na slano.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Sirup na dochutenie akéhokoľvek pokrmu pripomínajúci lahodný karamel.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Jasmínová ryža v bio kvalite, jemne voňajúca jazmínom a ideálna na použitie v ázijskej kuchyni.
Drvený kokos s typickou aromatickou vôňou, ktorá dodá vašim pokrmom exotický nádych
Kakaové bôby majú typickú horkú chuť, ktorú si rýchlo obľúbite. Chutia dobre samotné aj ako súčasť dezertov, nápojov a exotických hlavných jedál.
Ryža basmati sa vyznačuje dlhými zrnami a jemnou orieškovou arómou. V kuchyni oceníte najmä jej nepriľnavosť a krátky čas prípravy. Ide o bio ryžu z úpätia Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Základná ingrediencia na prípravu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých, ktorí držia paleo diétu.
Trstinový cukor má nezameniteľnú prirodzenú vôňu ovocia, jabĺk a medu. Môžete ho používať v kuchyni ako bežný cukor.
Chia sú drobné semená šalvie hispánskej. Vďaka svojej schopnosti viazať tekutiny majú v kuchyni široké využitie.
Krásne prevonia muffiny, koláče a palacinky. Zahustí polievky, omáčky a dodá vašim pokrmom šmrnc.
Cícer je strukovina s jemnou orieškovou chuťou a mierne krémovou konzistenciou.
Trstinová šťava má podobnú chuť a vôňu ako med. Vychutnajte si ju v bio kvalite ako sladidlo a ochucovadlo slaných jedál.
Agávový sirup je veľmi sladký, najsladší zo všetkých sirupov, dokonca sladší ako med a cukor. Je vhodný do studenej aj teplej kuchyne.