Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

TOP 5 doplnkov výživy | Najlepšie doplnky výživy pre športovcov aj nešportovcov. Ktoré doplnky výživy sa oplatia?

Tréner Jirka Vacek vám predstaví najlepšie fitness doplnky pre športovcov, ale aj pre nešportujúcu časť populácie. Ide o nedostatkové vitamíny a minerály, ktoré nášmu telu chýbajú. Ako sa ich nedostatok prejavuje?

Časový harmonogram videa:

0:00 Úvod
1:30 Proteíny, MRE/MRP alebo Bez tehál dom nepostavíš.
7:00 Horčík je nedostatkový minerál v celej populácii.
9:00 Prečo by mal každý používať omega3 mastné kyseliny?
11:08 Najväčší posilňovač našej imunity - vitamín D3.
12:55 Ako si vybrať kvalitný multivitamín?

O ktorých produktoch hovorí Jirka vo videu:

➡️ PROTEÍNY
 

SMARTFUEL 100 % whey protein 

Bielkoviny sa vyrábajú priamo z čerstvého mlieka od kontrolovaných kráv z EÚ, ktoré sa pasú na pastvinách, čo zaručuje najvyššiu kvalitu bez zbytočných prísad. Srvátkový koncentrát je vhodný pre športovcov a na pravidelné dopĺňanie bielkovín. Podporuje regeneráciu, udržiavanie a budovanie svalovej hmoty.

Pentha Pro Complete

Kompletná zmes bielkovín a sacharidov z prírodných zdrojov obohatená o rad funkčných zložiek. Bielkovinová zložka pozostáva z 5 rôznych druhov bielkovín a sacharidová zložka je založená na sušených sladkých zemiakoch v prášku. 

Czech Virus Vícesložkový protein MPS-5 PRO

Proteínový nápoj zložený z 5 rôznych zdrojov bielkovín, vhodný po tréningu. Protien je tiež doplnený o tráviace enzýmy pre ešte lepšie vstrebávanie bielkovín a rozklad laktózy.


Náš Tip: Proteíny: Davkovanie, kedy a ako užívať proteín?

Neviete, ako správne používať proteín? Kedy piť proteín počas chudnutia, kedy piť proteín po cvičení a či môžete proteín používať aj bez cvičenia a v noci? Na všetky otázky týkajúce sa dávkovania proteínu a toho, pre koho je vhodný, sme odpovedali v tomto článku.


➡️ HORČÍK

Smartfuel Magnesium Bisglycinate

Najlepšia forma horčíka s výbornou vstrebateľnosťou. Bisglycinát má absorpciu a využitie približne o 80 % vyššie ako ostatné formy, preto je horčík v chelátovej väzbe najlepšou formou horčíka.

Czech Virus Supreme Magnesium Complex

Komplexná zmes horčíka v troch formách - bisglycinát, citrát a malát. Horčík je dôležitý minerál, ktorého je v ľudskom tele najviac nedostatok. Ovplyvňuje viac ako 300 funkcií.

BrainMax Performance Magnesium 1000 mg (Hořčík+Vitamin B6) 100 kapslí

Performance Magnesium obsahuje v jednej kapsule 1000 mg vysoko vstrebateľného bisglycinátu horčíka a 1,4 mg vitamínu B6 v aktívnej forme pyridoxal-5-fosfátu. Neobsahuje žiadne balastné látky (étery) a kapsuly sú vegetariánske.


➡️ OMEGA 3 MASTNÉ KYSELINY 
 

Opti Omega 3 200 ml

Prémiový rybí olej bez zápachu s pomarančovou príchuťou a vysokým obsahom omega-3 mastných kyselín. Vďaka špeciálnej filtrácii absolútne bez rybieho zápachu! Prírodná pomarančová chuť, bez rybieho zápachu.

Now Foods Ultra Omega 3-D 600 EPA/300 DHA + Vitamin D3 90 kapslí

Prírodný koncentrát rybieho oleja s obsahom EPA a DHA, ktoré sú kľúčovými zložkami omega-3 mastných kyselín, pretože prispievajú k normálnej činnosti srdca a podporujú aj imunitný systém.


Náš Tip: Omega 3 a vplyv na zdravie. Dlhodobé užívanie - účinky.

Naše telo si nevie vytvoriť mastné kyseliny, preto ich musíme získavať zo stravy, čo je pre nás Stredoeurópanov náročná úloha. Prečo by mal každý z nás prijímať omega 3, aké sú jej zdravotné výhody a naopak, čo nám môže spôsobiť jej nedostatok?


➡️ VITAMÍN D3
 

BrainMax Vitamin D3 & K2, D3 5000 IU / K2 jako MK7 150 mcg 100 kapslí

Synergická kombinácia esenciálnych vitamínov D3 a K2 zohráva dôležitú úlohu pre zdravie kostí, zubov, ciev a najnovšie štúdie naznačujú, že tieto vitamíny sú veľmi dôležité pre podporu imunity.

Now Foods Vitamin D3 a K2 1000 IU 120 kapslí

Vitamín D3 a K2, dva vitamíny rozpustné v tukoch, ktoré sú prospešné pre zdravie kostí, zubov, kardiovaskulárneho systému a pre správnu funkciu imunitného systému.


➡️ MULTIVITAMÍN MULTIMINERÁL
 

 

Reflex Nexgen 60 kapsůl

Multivitamín prémiovej kvality s obsahom 33 biologicky aktívnych zložiek, ktoré okrem iného napomáhajú regenerácii, výkonnosti, vitalite a obranyschopnosti. Vyvážený pomer vitamínov a minerálov podporujúci vstrebateľnosť a obsah probiotických kultur zabezpečia aj pri zvýšenej fyzickej aktivite telu dostatok potrebných mikronutrientov.

Prom-in Vita Solution 60 tabliet

Profesionálny produkt, ktorý obsahuje komplex vitamínov a minerálov v optimálnom pomere a forme tak, aby pokryl zvýšenú potrebu mikroživín zaťažovaného organizmu.

➡️ VITAMÍN B
 

BrainMax Activated B-Complex 90 kapslí

B-komplex obsahuje vitamíny skupiny B v dvoch formách, v aktívnej ko-enzýmovej forme a v normálnej forme, ktorá sa v tele mení na ko-enzýmy. Výsledkom je maximálna využiteľnosť pre telo. Bez balastných látok, sladidiel a prídavných látok. Vhodné pre vegánov. Vyrobené v Českej republike.

Viridian B-Complex B2 High Two® 90 kapslí 

High One® B-COMPLEX B1 obsahuje komplex vitamínov skupiny B so zvýšeným obsahom vitamínu B2 (riboflavín) - jedna kapsula obsahuje 200 mg = 14286 % RHP. Vitamíny skupiny B možno odporučiť pri chronickej únave a vyčerpanosti.


Mohlo by vás zaujímať:

TOP 5 DOPLNKOV PRE RAST SVALOV | Ako pomáhajú doplnky pri raste svalov?

Ako získať svalovú hmotu? Ako a ktoré doplnky nám môžu pomôcť pri náraste svalovej hmoty? Tu je niekoľko tipov od Jirku Vacka.

Ako rastú svaly? Čo pomáha na rýchlejší rast svalovej hmoty?

Ak budete venovať pozornosť všetkým aspektom svalového rastu, najväčší pokrok pravdepodobne zaznamenáte počas prvého roka. Ako na to?

Sleduj nás: