Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

FIT raňajky | Proteínové vafle

Ak už Vás omrzeli lievance alebo len hľadáte inšpiráciu na pomalé nedeľné raňajky, potom máme recept priamo pre Vás! Skvele nadýchané proteínové vafle z pár surovín, ktoré máte v okamihu hotové. Ozdobiť si ich môžete podľa ľubovôle, my zvolili čerstvé ovocie, čakankový sirup a náš vynikajúci Smartfuel arašidový krém. Vyskúšajte a nechajte si chutiť!

Ingrediencie:

Postup:

  1. Pokiaľ použijeme ovsené vločky, tak si ich rozmixujeme na múku.
  2. K ovsenej múke pridáme vajcia, kypriaci prášok, proteín, mlieko a grécky jogurt.
  3. Všetko zmixujeme do hladkého cesta.
  4. Vaflovač potrieme malým množstvom repkového oleja a tvoríme vafle.
  5. Ozdobíme podľa chuti.
  6. Dobrú chuť :)
  7. TIP: Odporúčame ozdobiť čerstvým ovocím, čakankovým sirupom a Smartfuel arašidovým krémom.

Country life BIO Sirup tapiokový

Na ozdobenie vaflí odporúčame aj tapiokový sirup. Je to skvelá alternatíva k bežnému cukru a je dokonca je v BIO kvalite. Sirup má hustú konzistenciu a zlatistú farbu. Na 100 g obsahuje 79 g sacharidov a 63 g cukrov. Môžete ho použiť všade tam, kde by ste použili cukor alebo med. Výborne sa hodí aj na sladenie nápojov alebo sa môže pridávať do marinád či dresingov na mäso alebo šalát. Vďaka dobrej rozpustnosti ho môžete použiť aj do teplých jedál.


Mohlo by Vás zaujímať:

​TOP 7 receptov na lievance

Lievance sú skvelou voľbou vždy a všade! V tomto článku nájdete TOP 7 receptov na lievance, ktoré si jednoducho zamilujete. Samozrejmosťou je nízky obsah cukru, vysoký obsah bielkovín a kvalitné ingrediencie. Vyskúšajte a nájdite si Váš obľúbený recept.

FIT raňajky | Protein overnight oats

Ak patríte k tým, ktorí ráno nestíhajú pripraviť raňajky, potom je tento recept určený práve vám. Tento recept je veľmi jednoduchý, vločky si pripravíte večer a ráno ich len vyberiete z chladničky a vychutnáte si ich.

Sleduj nás: