Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Reklamácie, výmena tovaru

Vrátenie lebo výmena tovaru

  1. Informujte nás prostredníctvom e-mailu reklamace@fitness007.cz o vrátení alebo výmene tovaru.
  2. Pokiaľ chcete tovar vymeniť, napíšte nám to do emailu, aby sme si mohli overiť dostupnosť tovaru a rezervovať vám ho.
  3. V prípade, že vrátený tovar je časťou objednávky, v ktorej bola doprava zadarmo a nebola Vám teda účtovaná, sa vrátením časti objednávky zníži jej hodnota pod tento limit, sme oprávnení znížiť vrátenú čiastku o dopravné, pretože nebola splnená podmienka pre získanie výhody dopravy zadarmo.
  4. V prípade výmeny za iný tovar, náklady s výmenou tovaru hradí zákazník. 
  5. Peniaze za tovar zasielame na bankový účet čo najskôr, najneskôr do 14 dní. 
  6. Tovar neposielajte na dobierku. Tieto balíky nie je možné prebrať a automaticky sú odosielané naspäť. V prípade nesplnenia niektorej z vyššie uvedených podmienok, nebudeme môcť, bohužiaľ, akceptovať odstúpenie od spotrebiteľskej zmluvy a tovar bude vrátený späť na náklady zasielajúceho. 
  7. Tovar nám pošlite s priloženým vyplneným formulárom na adresu nižšie:


Sport Fitness Product s.r.o
U Prioru 804/3
Praha 6, 161 00 Ruzyně
Česká Republika

Vzorový formulár o výmene alebo vrátení tovaru si môžete stiahnuť TU.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Reklamacia

Vzorový reklamačný formulár si môžete stiahnuť TU.

Čo robiť, keď mi príde iný výrobok, rozbitý tovar alebo mi v objednávke niečo chýba?
Prosíme, informujte nás prostredníctvom e-mailu reklamace@fitness007.cz, najlepšie s vyfotenou objednávkou a zlou vecou. Celú situáciu preveríme a navrhneme riešenie.

Čo robiť, keď mi dorazí poškodený balík?
Pri preberaní tovaru u prepravcu starostlivo skontrolujte obsah zásielky. Pokiaľ je balík deravý, premočený alebo inak poškodený, nepreberajte ho a neodkladne kontaktujte reklamačné oddelenie reklamace@fitness007.cz (pokiaľ vznikne škoda pri preprave tovaru, zodpovedá za vzniknutú škodu dopravca - prevzatím sa vystavujete možným problémom pri reklamácii, prípadne odstúpeniu od kúpi).

Tovar ide reklamovať podľa súčasných platných právnych noriem. Na všetok tovar poskytujeme záruku po dobu jeho trvanlivosti - expirácie. Kupujúci je povinný tovar bez zbytočných odkladov prehliadnuť a skontrolovať.