Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

PWO od Jirky Vacka ▷ Kvalitný pre-workout teraz aj bez stimulantov.

Pre workout je doplnok stravy, ktorého cieľom je zvýšiť silu, výkon, vytrvalosť a podporiť mentálne nabudenie a koncentráciu. Predtréningový prípravok od Jirky Vacka, sa skladá iba z účinných látok, ktoré spĺňajú všetky aspekty pre kvalitný tréning.

Jirka Vacek hovorí: „Všetky látky sú tu obsiahnuté preto, že za celé tie roky, čo som skúšal všemožné pre-workouty mi tieto látky a ich vzájomná synergia, vykryštalizovali ako najvhodnejšie a keď bola možnosť vytvoriť vlastný produkt, bola to veľká výzva.“

Účinky PWO a PWO STIM FREE v bodoch:
  • Príprava a nabudenie na výkon
  • Podpora prekrvenia a napumpovania pracujúcich svalov
  • Podpora koncentrácie a mentálny výkon
  • Zvýšenie športového výkonu
  • Využitie tukov ako zdroj energie

Účinné látky: 

✅ Citrulín a Malát zlepšuje vytrvalosť, silu a regeneráciu. Citrulín znižuje tvorbu kyseliny mliečnej a vďaka tomu predlžuje dĺžku výkonu a znižuje únavu svalov. Podieľa sa aj na produkcii oxidu dusnatého, čo zlepšuje prekrvenie svalov.

✅ Extrakt z červenej repy obsahuje nitráty, ktoré podporujú svalové napumpovanie a výdrž tým, že podporujú vazodilatáciu. 

✅ Glycerol naťahuje vodu do buniek a viac glycerolu vo vnútri svalových buniek zlepšuje maximalizáciu napumpovania, ktorú je možné zažiť.

✅ Extrakt z hroznových semienok zvyšuje elasticitu ciev, podporujú a posilňujú krvný obeh. V kombinácii s ostatnými látkami podporuje maximálne prekrvenie.

✅ Taurín zlepšuje výdrž a svalovú silu. Zvyšuje produkciu oxidu dusnatého (NO). Taurín ako neurotransmiter ovplyvňuje prenos vzruchov v nervovej sústave, znižuje oxidačný stres po tréningu, rýchlejšiu kontrakciu svalov.

✅ Citikolin prispieva k obnove mitochondrií, ktoré sú zodpovedné za tvorbu bunkovej energie a pozitívne pôsobia na štruktúru a funkciu mozgových buniek a tým prispieva k zlepšeniu kognitívnych funkcií tzv. pamäť, myslenie, schopnosti koncentrácie a orientácie.

 L-Tyrozín je aminokyselina, ktorá zvyšuje ostražitosť, sústredenie, náladu a energiu pri intenzívnom cvičení.

✅ Rhodiola Rosea ovplyvňuje psychiku, a to predovšetkým znížením serotonínu a beta-endorfínov. Zlepšuje sa tým nálada, psychická odolnosť av dôsledku toho aj odolnosť proti pretrénovaniu, pretože pretrénovanie začína u psychiky.

 Cordyceps Synensis podporuje silu, energiu aj vytrvalosť, regeneruje celý organizmus. Vykazuje zvýšenie anaeróbneho prahu, lepšiu ventiláciu pľúc aj prekrvenie svalov.

✅ Kofeín, extrakt zo zeleného čaju a synefrín sú stimulanty, ktoré napomáhajú k zvýšeniu vytrvalostného aj silového výkonu a pomáhajú zlepšiť sústredenie a pozornosť a pomôžu aj s oddialením únavy.

Rozdiel medzi PWO a PWO STIM FREE?

PWO STIM FREE je prakticky totožný s klasickým PWO. Obsahuje všetky účinné látky na napumpovanie, ktoré boli v pôvodnej verzii. Z produktu sme iba odobrali kofeín, synefrín a zelený čaj, ale nechceli sme, aby bol produkt iba osekaný, nahradili sme stimulanty inými zložkami, ktoré podporia mentálnu koncentráciu. V PWO STIM FREE sú navyše zahrnuté zložky ako Bakopa drobnolistá, Kórejský ženšen a Ginkgo biloba, ktoré stimulujú kognitívne funkcie

Tento pre workout bez stimulantov oceníte, pokiaľ trénujete v neskorých popoludňajších hodinách, ste citlivý na kofeín a iné stimulanty alebo skrátka nechcete stimulanty zbytočne užívať. Aj napriek tomu, že v PWO STIM FREE nie sú, vyžmýkate z produktu presne to, čo od kvalitného tréningu očakávate. Napumpovanosť, prekrvené svalov a sústredenie.

 Chutí rovnako PWO a PWO STIM FREE?

Hoci je príchuť jahodový sorbet rovnaká, ako klasická verzia, tak je PWO STIM FREE trochu horký. Je to vďaka tomu, že obsahuje kórejský ženšen, ktorý je prirodzene horkastý. Chceli sme, aby v produkte bolo účinné množstvo tohto adaptogénu a tak na tom ľahko utrpela chuť. Jirka hovorí: "Príchuť je dosť sladká, takže by nemalo vadiť, keď tam bude trošičku tá horkastosť, ktorá rovnako najviac cíti pri prvom dúšku a po chvíľke je celkom príjemne vyvážený."

✅  Ako správne užívať preworkout?

Zmiešajte 1 dávku 24 g (cca 1 a 3/4 odmerky) s 500 ml vody a poriadne premiešajte. Odporúčame popíjať s dostatočným predstihom pred tréningom minimálne 30 minút.

✅  Ako brať preworkout v netréningové dni?​ 

Predtréningové prípravky by sa mali užívať hlavne pred cvičením, ale je možné ich užívať aj na podporu energie a koncentrácie aj v netréningové dni. Každopádne nie je od veci dať si aspoň v netréningové dni pauzu či menšiu dávku.

✅ Záver: 

Či už si vyberiete verziu so stimulantmi alebo bez stimulantov určite vás nesklame. Pripraví vás na maximálny výkon. Podporí prekrvenie a napumpovanie svalov, aby ste pri cvičení dosiahli optimálne výsledky. Zlepší koncentráciu aj mentálny výkon na dosiahnutie cieľov v každom tréningu.

Vaše skúsenosti:

Petr: Výrobok skvele prekvapil. Po užití cca 1 hodinu pred tréningom bol môj tréning parádne odcvičený. Bol som plný energie a sily aj na opakovania, ktoré som predtým daval so škrípaním zubov. Za mňa super len tá príchuť mi vôbec nechutí. (Už máme na výber z troch)

Ján: Pecka predtréningovka, skvelá chuť, idem tretí týždeň a musím povedať, že som si tréningy tak dlho neužíval. Tak akurát nakopne, parádne napumpovanie, všetkým vrelo odporúčam! Len asi začiatočníci, ktorí len očakávajú prvotné nakopnutie nedocenia kvalitu tohto produktu :-) Pre tie je lepšie madness za 3 kilče a účinok pre nich bude rovnaký.

Bára: Za mňa aktuálne TOP - ako zložením, tak funkčnosťou (najviac musím vyzdvihnúť pumpu). Chuťovo fajn, riedim ale väčším množstvom vody – a teším sa na prípadné ďalšie príchute (ocenila by som napríklad niečo ako kyslý pomaranč, to človeka prebudí samo o sebe). Pozor na to, že odmerka nezodpovedá odporúčanému dávkovaniu (gramáži).

Michal: Tak som to konečne vyskúšal. Bez pochyby veľmi dobrá vec. Na prvýkrát ma to skôr rozhodilo. Druhýkrát to bolo výborné. Určite jedna z najlepších PWO, a to som už vyskúšal pekných pár kilogramov preparátov. Avšak taký klasický vedierko silnej kávy s cukrom je tiež stále veľmi vďačné PWO, nie?

David: Výborný nakopávač, chuťovo aj účinkom úplná špička vo svojej kategórii, momentálne bezkonkurenčne najlepší preworkout na trhu.

Jozef: Pecka pre-workout. Nie je to ako ostatné, u ktorých sú problémy hlavne tie dojazdové. Šľape ako má, teda svoju prácu odvedie svedomito. Napumpovanie brutálne.

Petr: Skvelá predtréningovka, aj keď ju asi ocenia skôr tí skúsenejší ... ak niekto čaká len "nakopnutie" (mega dávka kofeínu a beta alanínu ako v klasickom "nakopávači"), môže byť sklamaný, toto je komplexná predtréningovka pre borcov, čo na tréningu naozaj makajú a chcú sa trochu posunúť

Nikol: Určite kúpu neľutujem, šliape perfektne a pritom bez nepríjemného brnenia kože. V kombinácii s Recovery od SmartFuel úplná bomba. A dokonca chuť je úžasná, nie ako niektoré pre workout, ktoré sa ani s väčším množstvom vody veľmi nedajú piť bez šklbenia.

Recenzie sú použité z nášho e-shopu od produktov.

Mohlo by vás zaujimat:

Ako kombinovať doplnky stravy pre rast svalov?

Ako správne používať doplnky stravy, ak sa snažíte o rast svalovej hmoty a chcete z tréningu vyťažiť maximum?

Proteíny: Dávkovanie, kedy a ako užívať proteín?

Bielkoviny sú potrebné na regeneráciu svalovej hmoty poškodenej intenzívnym tréningom a na dodanie potrebného množstva aminokyselín potrebných na tvorbu bielkovín, ktoré podporujú rast svalov.

Sleduj nás: