Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Proteínový banán bread: Med a škorica

Zdravé Dezerty

Proteínový banánový chlebičiek je dokonalou kombináciou zdravých ingrediencií v podobe prezretých banánov, vajcia, špaldovej a mandľovej múky a super proteínu vhodného do receptov s príchuťou med a škorice. Vláčne banánové pečivo je plné bielkovín. Banana bread je tiež bohatý na vlákninu a obsahuje zdravé tuky, čo z neho robí výbornú voľbu pre tých, ktorí sa snažia udržať vyváženú stravu. Môžete si ho dopriať ako desiatu, rýchly snack alebo zdravú sladkú pochúťku po tréningu.

Suroviny:

​Postup:

Najprv si dajte predhriať rúru na 170 stupňov, vymažte si formu tukom a vysypte múkou. Teraz vám budú stačiť len dve misky a vareška. V jednej zmiešajte všetky suché ingrediencie do jednotnej zmesi. V druhej mise si roztlačte banány a potom pridajte vajíčka, mlieko a rozpustený tuk. Prelejte do misy so suchou zmesou, premiešajte a prelejte do formy. Hore položte rozkrojený banán a dajte piecť na 60 minút.

Celý banánový chlebík má približne tieto makroživiny: 92 bielkovín, 188 sacharidov, 110 g tukov. Pokiaľ z neho urobíte 10 kúskov, máte skvelú nutrične vyváženú desiatu alebo raňajky.


Náš tip: Prom-in CFM Pure Performance mlieko so škoricou a medom

Natívny srvátkový proteín najlepšej kvality vyrobený metódou CFM, ktorá zachováva maximum bio-aktívnych frakcií pôvodnej suroviny s novou krémovou príchuťou mlieko s medom a so škoricou. Výborne chutí rozmiešaný s vodou, mliekom a skvele doplní sladké recepty. Vďaka vyváženej sladkej chuti proteínu nemusíte už pridávať žiadny cukor navyše a tak budú vaše recepty zase o niečo zdravšie.


Vyskúšajte aj ďalší recept s týmto proteínom:

 

Proteínové COOKIE DOUGH guľôčky

Proteínové cookie dough guličky s príchuťou medu a škorice! Recept je navyše jednoduchý na prípravu a bude skvelou voľbou ako desiata, zdravý dezert alebo dokonca ako pozornosť pre návštevu.

 

Jesenný závin / Fitness recept

Máte chuť na štrúdľu, ale nemáte čas ju piecť? Prišli sme s riešením nepečenej, vlhkej štrúdle, ktorá bude hotová za päť minút!

Sleduj nás i na sociálních sítích: