Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Ghí

Ghí je maslový tuk vyrobený podľa starodávneho ajuverdského receptu prepustením 100% masla. Pripravuje sa pomalým prepúšťaním masla, kedy sa z neho odstraňuje voda a ostatné prímesi, až zostane číry tuk krásnej žltej farby. Má jemne sladkastú orieškovú vôňu a chuť. Ghí má vyšší bod prepaľovaniu (200-250 ° C), hodí sa tak skvele na pečenie a vyprážanie.

VÝHODY GHI

✅ vysoký dymový bod (až 250 ° C)
✅ dlhá trvanlivosť
✅ jemma oriešková chuť
✅ bez obsahu mliečnych bielkovín
✅ obsahuje široké spektrum vitamínov

Zobraziť viac
Zobraziť menej
Zobraziť viac
Zobraziť menej
Filtry
Zobrazené 2 produkty
  • Značky
Upresniť filtre
Zoradiť podľa: