Ghí je maslový tuk vyrobený podľa starodávneho ajuverdského receptu prepustením 100% masla. Pripravuje sa pomalým prepúšťaním masla, kedy sa z neho odstraňuje voda a ostatné prímesi, až zostane číry tuk krásnej žltej farby. Má jemne sladkastú orieškovú vôňu a chuť. Ghí má vyšší bod prepaľovaniu (200-250 ° C), hodí sa tak skvele na pečenie a vyprážanie.
✅ vysoký dymový bod (až 250 ° C)
✅ dlhá trvanlivosť
✅ jemma oriešková chuť
✅ bez obsahu mliečnych bielkovín
✅ obsahuje široké spektrum vitamínov
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
Přepuštěné máslo je bezvodý tuk získaný z másla. Má jemně nasládlou oříškovou vůni a chuť. Hodí se na pečení a smažení. Má vyšší bod přepalování (200–250 °C).
Ghí je maslový tuk vyrobený podľa starodávneho ajuverdského receptu prepustením 100% masla. Pripravuje sa pomalým prepúšťaním masla, kedy sa z neho odstraňuje voda a ostatné prímesi, až zostane číry tuk krásnej žltej farby. Má jemne sladkastú orieškovú vôňu a chuť. Ghí má vyšší bod prepaľovaniu (200-250 ° C), hodí sa tak skvele na pečenie a vyprážanie.
✅ vysoký dymový bod (až 250 ° C)
✅ dlhá trvanlivosť
✅ jemma oriešková chuť
✅ bez obsahu mliečnych bielkovín
✅ obsahuje široké spektrum vitamínov