Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Proteínové COOKIE DOUGH guľôčky

Zdravé Dezerty

Či už hľadáte nápad na zdravú desiatu, alebo chcete svojim blízkym dopriať niečo chutné a zároveň zdravé, pripravte si spolu s nami tieto proteínové guľôčky z cesta s príchuťou medu a škorice! Recept je mimoriadne jednoduchý na prípravu a bude skvelou voľbou ako občerstvenie, zdravý dezert alebo aj ako pohostenie pre návštevu. Ako vždy, náš dôraz na kvalitné suroviny a vyvážené zloženie znamená, že si môžete s pokojom vychutnať sladkosť.

Zloženie

Postup

  1. Všetky prísady zmiešajte rukou alebo stierkou na tuhé cesto, nakoniec pridajte nasekanú čokoládu a vložte do mrazničky asi na 5 minút.
  2. Potom si pripravíme papierové mini košíčky a rukami tvarujeme guľôčky.
  3. Nakoniec rozpustíme čokoládu (môže to byť biela čokoláda s lyžičkou škorice), lyžičkou ju nanesieme na guľôčky a dáme do mrazničky asi na 30 minút.
  4. Uchovávajte v chladničke až 7 dní.

Dobrú chuť!

Zdroj: Kristýna Volfová

Mohlo by vás zaujímať:

Chudnutie pre začiatočníkov. Čo je to kalorický deficit? A ako začať správne a udržateľne chudnúť?

Ak nevieš, ako začať chudnúť, vždy to bude ťažký a dlho pri tom nevydržíš. V tomto článku sa dozvieš základné pojmy a princípy, ako to funguje, na čom záleží, aby šla kilá konečne dole.

Rady na nafúknuté brucho. Príčiny, čo pomáha a ako sa ho zbaviť? 

Nafúknuté brucho môže znepríjemňovať každodenný život. Každý z nás už zažil nafúknuté brucho - ťažko stráviteľné jedlo, veľké porcie, prejedanie. Ak sa nadúvanie často opakuje, musíte začať hľadať príčinu.

Sledujte nás na sociálnych sieťach: