Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Zdravý a jednoduchý recept | Ovsený koláč

Receptov na zdravé dezerty z kvalitných surovín nie je nikdy dosť! Recept na tento ovsený koláč sa skladá z pár ingrediencií, je veľmi jednoduchý a samozrejme si skvele pochutnáte. Základ tvoria ovsené vločky, ktoré sú skvelým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny. Ako zdroj bielkovín je v recepte použitý vegánsky proteín a ako sladidlo je použitý erytritol, ktorý má glykemický index 0 a neobsahuje žiadne kalórie.

Ingrediencie:

Postup:

  1. Najprv si pripravte misku, do ktorej nasypte ovsené vločky a zalejte mliekom.
  2. Vločky nechajte aspoň 20 minút naboptnať.
  3. Potom k vločkám pridáme všetky zvyšné ingrediencie, vrátane nahrubo nastrúhaného jablka.
  4. Vzniknuté cesto vlejeme do formy vyloženej papierom na pečenie.
  5. Dáme piecť do predhriatej rúry na 180 stupňov, pečieme cca 45-50 minút.
  6. Odporúčame podávať s orieškovým maslom.
  7. Dobrú chuť :)

Nutspread Pasta z troch druhov orechov

Toto orechové maslo si doslova zamilujete a budete mať problém sa od neho odtrhnúť! Chuťovo veľmi pripomína rafaelo a pritom neobsahuje žiadny cukor. Zloženie je veľmi jednoduché, obsahuje iba kešu, mandle a kokos. Nenájdete v ňom žiadne konzervanty ani palmový olej. Maslo je vhodné aj pre vegánov. Svoje využitie nájde pri varení, pečení, na ozdobení lievancov či raňajkovej kaše alebo len tak na lyžičku, keď Vás naháňa maškrtná.


Mohlo by Vás zaujímať:

Jablkový koláčik | TIP na DESIENKU DO KRABIČKY

Hľadáte tip na desiatu, ktorú máte rýchlo hotovú a môžete si ju vziať so sebou do práce či do školy? Potom sa nechajte inšpirovať naším jednoduchým receptom na jablkový koláčik.

Recept na fit verziu obľúbeného jablčného koláča

Pokiaľ máte radi tradičný jablkový koláč, potom vyskúšajte náš jednoduchý recept fit verziu tohto obľúbeného koláča. V recepte nebol použitý žiadny pridaný cukor, korpus je sladený erytritolom.

Sleduj nás: