Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Rýchly nárast svalovej hmoty alebo najsilnejší hardcore verzia pre enormný nárast svalovej hmoty

One Stop XTREME sa stal v krátkej dobe veľmi žiadaným produktom nielen na našom trhu. Čím sa tento “nabitý” leader z kategórie "all in one” tak výrazne líši od konkurencie? Pripravili sme pre Vás tabuľku, kde uvádzame základné “príkladové vodítko”, ktoré Vám poslúži ako návod k tomu, ako sa v danej kategórii orientovať.

Pokiaľ si následne takto porovnáte akýkoľvek produkt ponúkaný na súčasnom trhu, teda jeho etiketu s One Stop Xtreme, zistíte, že One Stop Xtreme vlastne konkurenciu nemá. Nič menej toto zjednodušenie nechceme používať, takže sa poďme pozrieť na celú záležitosť podrobnejšie.

Ako sme uviedli vyššie, ide o kategóriu "all in one”, preložené “všetko v jednom”, čo znamená, že by tento produkt mal obsahovať všetko dôležité v jednom balení. Pokiaľ vyjdeme z princípu všeobecne uznávanej suplementačnej pyramídy, je úplne základným parametrom optimálny zdravotný stav a schopnosť organizmu optimálne odbúravať všetky škodliviny, k tomu slúžia vitamíny, minerály, antioxidanty a probiotické kultúry, nasleduje kategória základných živín (v suplementácii najmä bielkoviny a sacharidy) a ako vrchol prichádza kategória účinných látok.

ONE-STOP-XTREME1) ZÁKLADNÝ PARAMETER ZDRAVIA A OBRANYSCHOPNOSŤ ORGANIZMU

Určite poznáte, aké to je vracať sa opakovane do posilňovne po “prekonanej” chrípke alebo angíne. V prípade, že nechcete tzv.”ždímať organizmus na dlh”, je dôležité posilňovať dlhodobo antioxidačnú kapacitu organizmu. One Stop XTREME obsahuje kombináciu 23 vitamínov a minerálov v kombinácii s probiotickými kultúrami Lactospore. Ale to nie je všetko. Použité minerály sú vo forme exkluzívnych chelátov, ktoré vykazujú maximálnu účinnosť oproti lacným anorganickým formám. Ďalším benefitom je použitie exkluzívnej formy vitamínu E, teda tokotrienolov atď... Čo sa týka konkurenčných produktov, tento parameter obvykle neponúkajú (viď. tabuľka).

2) PARAMETER “STAVEBNÝCH KAMEŇOV” = BIELKOVINY A AMINOKYSELINY

K naštartovaniu svalového rastu potrebujete tie najkvalitnejšie bielkoviny, peptidy a aminokyseliny, ktoré musia byť navyše zastúpené v optimálnych pomeroch. One Stop XTREME obsahuje dva špeciálne typy srvátkového hydrolyzátu (LOW DH, HIGH DH), čo je vlastne bielkovina naštiepená na reťazce aminokyselín (peptidy) a voľné aminokyseliny. Ďalšími zložkami sú CFM izolát a koncentrát + micelárny kazeín. One Stop XTREME neobsahuje neplnohodnotné zdroje bielkovín ako je sójový koncentrát, kolagén (bielkovina hovädzieho pôvodu), kazeinát vápenatý, sušený vaječný bielok a ďalšie. To je ďalší rozdiel od produktov využívajúcich lacné nekvalitné zdroje bielkovín, hydrolyzátov atď.

3) PARAMETER “ENERGIE” = SACHARIDY

Jednoducho sme mohli “dať” do One Stop XTREME mix dextrózy, fruktózy a maltodextrínu ako je to vo väčšine produktov, ktoré vlastne nemajú zákazníkovi “čo ponúknuť”. To však nie je v súlade s našou filozofiou, postupovať na základe najnovších vedeckých poznatkov. Základ sacharidovej zmesi One Stop XTREME tvoria organické vločky a organický jačmeň, ktoré sú bohaté na prírodné formy vitamínov, minerálov a diétnej vlákniny. Táto zmes je doplnená o Trehalózu, špeciálnu formu sacharidov s nízkym GI. Spomenutá kombinácia týchto špičkových sacharidov je garanciou toho, že telo je zásobené veľmi stabilnou, dlhodobou energiou bez väčšieho kolísania. Táto energia je tak využívaná prednostne pre svalovú hmotu s minimalizáciou premeny na tukové tkanivo.

4) PARAMETER “ERGOGÉNY” = LÁTKY STIMULUJÚCE ANABOLICKÉ POCHODY A RÝCHLU REGENERÁCIU ORGANIZMU

Do tejto kategórie patrí kreatín, glutamín, leucín, Avena Sativa a ďalšie... V One Stop XTREME sú použité vždy tie najkvalitnejšie a najúčinnejšie formy, uznávané odbornou verejnosťou, teda napr. glutamínové peptidy, kedy je táto forma glutamínu využitá telom viac efektívne než štandardná forma glutamínu a napomáha tak viac obnoviť energiu svalov po namáhavom cvičení. Ďalej je to najuznávanejšia forma kreatínu CREAPURE, mTOR Leucín, Beta-Alanín, Glycín a ďalšie zložky, A TO VŽDY V ÚČINNÝCH DÁVKACH. Pre aminokyseliny využívame luxusné fermentované formy. Pre všetky použité zložky uvádzame presné množstvá v nutričných hodnotách, čo znamená, že “neskrývame” žiadne údaje do neprehľadných anabolických zmesí.

Veríme, že Vám vyššie spomenuté informácie a táto jednoduchá tabuľka umožní lepšie rozlíšiť jednotlivé produkty a dovolí lepšie nasmerovať svoje ciele do funkčnej športovej výživy, ktorých účinky sú neporovnateľne vyššie oproti štandardným “mass-marketingovým” produktom

  One stop extreme Př.  značka číslo 1 Př.  značka číslo 2 Př. značka číslo 3
Dávka 145 g 60 g  143 g  67 g
Energia kcal 570  235  560  239
Bielkoviny  55 g ( včetně LOW DH a HIGH DH hydrolyzátu )  30g ( včetně nespecifikovaného hydrolyzátu) 45 g (neobsahuje hydrolyzát, přidán sušený vaječný bílek a soja )  37 g (neobsahuje hydrolyzát)
Sacharidy 72 g (organický ječmen a trehalóza )  22g ( dextróza = hroznový cukr) 75 g ( maltodextrin, dextróza, fruktóza a škrob z kukuřice)  17 g (maltodextrin, dextróza, fruktóza)
z toho cukry 9,6 g  22 g NESPECIFIKOVÁNO  10 g
Tuk 6 g  5 g  4 g  3,9 g
z toho nasýtené tuky 3,6 g  NESPECIFIKOVÁNO NESPECIFIKOVÁNO NESPECIFIKOVÁNO 
mononenasycené tuky 1,5 g  NESPECIFIKOVÁNO  NESPECIFIKOVÁNO NESPECIFIKOVÁNO 
polynenasycené tuky 0,9 g  NESPECIFIKOVÁNO  NESPECIFIKOVÁNO NESPECIFIKOVÁNO 
Vláknina 3,9 g  NESPECIFIKOVÁNO  NESPECIFIKOVÁNO  3,6 g
Sodík 225 mg  500 mg NESPECIFIKOVÁNO  700 mg
         
Beta Alanin 1800 mg  NE *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 1500 mg  NE
Kreatin 5000 mg (originální CREAPURE)  5.000 mg ( neznámý původ ) *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 5000 mg kreatin monohydrátu   2600 mg ( neznámý původ )
Glutamin 10000 mg (bioaktivní glutaminové peptidy)  5.000 mg *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 4000 mg glutaminu  2600 mg ( neznámý původ)
Glycin 2500 mg  NE NE  NE
BCAA 10500 mg  NE *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 8000 mg glutaminu  8,5g
L-Leucin 3000 mg (mTOR)  1500 mg HMB (metabolit leucinu ) *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 1500mg HMB  NE
Taurin 1500 mg  NE *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 1000mg taurinu  1300mg
TestoFusion Stack 657 mg  40 mg Ecdysterone *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 700 mg   50 mg methoxyflavony
Avena Sativa 345 mg  NE *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 210 mg  NE
Hořčík 150 mg (chelátový komplex ) NE 280 mg ( anorganická forma) 265 mg (anorganická forma)
Zinek 7,5 mg (chelátový komplex ) NE 7,5 mg ( anorganická forma ) 15 mg (anorganická forma)
Vitamín A 400 mcg NE NE NE
Vitamín D3 7,5 mcg NE NE NE
DeltaGold Tokotrienoly 7,5 mcg NE  NE NE 
Vitamín C 100 mg NE NE  
Vitamín B1 1,6 mg NE NE NE
Vitamín B2 1,6 mg NE NE NE
Niacin 9 mg NE NE NE
Vitamín B6 1,6 mg NE 2,0 mg  
Kyselina listová 100 mcg NE NE NE
Vitamín B12 1,2 mcg NE NE NE
Biotin 80 mcg NE NE NE
Kyselina Pantothenová 3 mg NE NE NE
Draslík 160 mg NE NE 333 mg
Vápník 195 mg NE NE 192 mg
Fosfor 117 mg NE NE 140 mg
Železo 2,3 mg (chelátový komplex ) NE NE NE
Měď 801 mcg (chelátový komplex ) NE NE  NE
Selen 21 mcg (chelátový komplex ) NE NE NE
Chrom 50 mcg (chelátový komplex ) 250 mcg 40 mcg NE
Cholin 100 mg NE  NE  NE
Bioperin 5 mg  5 MG 5 mg  
Digezyme 145 mg NE  *NESPECIFIKOVÁNO V NUTRIČNÍCH HODNOTÁCH - V REKLAMNÍCH TEXTECH UVÁDĚNO 180 mg   NE
Lactospore 145.000.000 NE  NE

* pokiaľ nie sú uvedené presné množstvá jednotlivých zložiek priamo v nutričných hodnotách na etikete výrobku, nie sú inde uvádzané údaje pre výrobcov jednoznačne zavádzajúce (napr. Pri reklamných prospektoch). Napríklad pokiaľ sa dočítate o určitých informáciách o zložení výrobku v on-line obchode, ale tieto informácie nie sú na originálnej etikete výrobku uvedené (pozor na nepresné CZ “preklepy”), bude zloženie výrobku pravdepodobne odlišné. Obvyklou praktikou je, že uvedenú zložku nájdeme iba v zložení produktu, ale nie v nutričných hodnotách, takže presné množstvo nie je záväzne uvedené...

Pokiaľ chcete maximálne využiť potenciál One Stop XTREME, je dôležité sa uistiť, že Vaše tréningové návyky sú nastavené správne. Nižšie je uvedené niekoľko krokov, ktoré je treba dodržiavať.

 Krok 1: Cvičte 3-4x týždenne, a to s voľnými záťažami (jednoručné a nakladacie činky), zaraďte taktiež "doplnkovo" kardiovaskulárny tréning. Pri posilňovaní sa zamerajte na tzv. “dvojkĺbové cviky", teda bench press, drepy s činkou, mŕtve ťahy a príťahy činky v predklone. Tieto štyri cviky najviac stimulujú proteosyntézu, teda tvorbu svalovej hmoty.

✅ Krok 2: Jedzte 6 jedál bohatých na bielkoviny denne. Odporúčame príjem 2g bielkovín na každý kilogram Vašej telesnej hmotnosti, napr. Pokiaľ je Vaša hmotnosť 75kg, potrebujete 150g bielkovín denne. Uistite sa, že každé jedlo obsahuje zdravé formy sacharidov a tukov. Najjednoduchšou cestou, ako toto všetko zvládnuť, je prijímať tri kompletné porcie jedál denne (raňajky, obed, večera), doplnené o ďalšie tri proteínové porcie v rámci doplnkov stravy, ako sú proteínové nápoje, tyčinky atď. (desiata, olovrant, druhá večera).

✅ Krok 3: Pripravte svoje telo a myseľ na každý tréning. Okrem koncentrácie a vizualizácie celého tréningu odporúčame zaradiť predtréningové suplementy, ktoré Vám umožnia dostať z Vášho tréningu maximum.

✅ Krok 4: Využívajte vždy v najvyššej možnej miere “tzv. ZLATÉ ČASOVÉ OKNO”, čo je časový interval bezprostredne po tréningu, kedy je Vaše telo energeticky vyčerpané a čo je hlavné - OTVORENÉ pre nadštandardný príjem dôležitých aminokyselín, bielkovín, sacharidov a ďalších živín. Berte jednu dávku One Stop XTREME bezprostredne po ukončení tréningu, aby ste si boli istí, že Vaše telo dostáva všetko čo potrebuje.

✅ Krok 5: Skontrolujte si, či Vaše telo dostáva denne dostatočné množstvo všetkých dôležitých vitamínov, minerálov a zdravých tukov. One Stop XTREME Vám poskytuje plné denné dávky vitamínov a minerálov. Pre príjem zdravých tukov odporúčame konzumovať ryby 2-3x týždenne alebo doplnky stravy s obsahom nenasýtených mastných kyselín ako je napr. Omega 3, atď...

Ďalšie anabolizéry po tréningu >>>

 

Mohlo by Vás zaujímať:

Ako vybrať kvalitný spaľovač tukov? Vybrali sme najlepšie spaľovače tukov.

Spaľovače tukov sú obľúbeným doplnkom športovej výživy. Potrebujete pomôcť vybrať ten najlepší? Ukážeme vám tie najlepšie a dozviete sa tipy, ako maximálne podporiť ich účinok.

Anabolizéry: Top 10 nakopávačov! Ako vybrať správnu predtréningovku?

Nazýva sa to rôzne. Predtréningovka, nakopávače, anabolizéry alebo tiež N.O.čko. Zmes viacerých surovín, ktorých základnými kameňmi sú stimulanty ako taurín, kofeín či tyrozín. Ďalej arginín, kreatín, citrulín, ornitín a beta alanín.  Kvalitný Pre-Workout nie je iba “nakopávač”.

Sledujte nás na sociálnych sieťach: