Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Recept: Proteínový mrkvový koláč so Snickerdoodle proteínom.

Zdravé Dezerty

Carrot cake či mrkvový koláč je obľúbeným dezertom. Recept je naozaj jednoduchý, rýchly, dobre sa pamätá a sme si istí, že vám bude natoľko chutiť, že ho budete robiť stále dokola, pretože je krásne vláčny a vonia škoricou.

Receptov na krémy je nespočetne, najčastejšie sa robí z tvarohu, skyru alebo mascarpone. Pokiaľ vás desí spojenie mrkvy a torty, tak sa nebojte. Mrkva je sladká a vďaka tomu nemusíte pridávať do dezertu cukor a chuť mrkvy nepoznáte.

NA KORPUS (FORMA 24CM) POTREBUJEME:

Postup: 

  1. Zapneme trúbu na 180 stupňov.
  2. Oddelíme bielka od žĺtkov a vyšľaháme tuhý sneh.
  3. Žĺtka rozmixujeme spoločne s mrkvou.
  4. Pridávajte zostatok ingrediencií a nakoniec opatrne vmiešame sneh z bielkov.
  5. Zmes vlejeme do formy s papierom na pečenie a vložíme do predhriatej trúby na 20-25 minút.
  6. Ako sme písali, zdobenie už je len na vás. My odporúčame zmiešať tvaroh s mascarpone a osladiť vanilkovými flavdropsami alebo agávovým sirupom.

Kvalitný srvátkový proteín s príchuťou obľúbených amerických sušienok Snickerdoodle. Sušienka vyzerá ako veľký piškót, je krásne vláčna a vonia škoricou. Túto príchuť proteínu si určite zamilujete. Každá porcia proteínu obsahuje 24g bielkovín zo 100% srvátkového a mliečneho koncentrátu a obsahuje iba 1,5g tuku a 1,5g sacharidov.


V spolupráci s Lucky Alvin sme pre vás pripravili spojenie tých najlepších arašidov a najobľúbenejšieho proteínu od PEScience Snickerdoodle. Skvelá chuť, jemná konzistencia a bielkoviny navyše. Arašidové maslo je ideálne ako nátierka na ryžové chlebíčky, celozrnné toasty, na palacinky. Ideálne je taktiež na pridanie do smoothiečiek, kokteilov, čím získate lahodnú orechovú príchuť spolu so všetkými nutričnými benefitmi.

Mohlo by vás zaujímať:

Domáce tiramisu

Domácí tiramisu, bohaté na bielkoviny. Jednoduchý recept,ktorý máš hotový hned.

Stuhnutá vrstva tuku na orieškovom kréme? Nebojte, nie je skazené?

Ste milovníkmi orieškových krémov, ale zarazila vás stuhnutá vrstva tuku na povrchu? Nejedná se o pleseň ani inú pohromu, ale ide o prirozdzený jav.

Sledujte nás na sociálnych sieťach: