Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Proteínový drobčekový koláč

Zdravé Dezerty

Jednoduchý drobený ovsený koláč s tvarohom. Proteínová bomba bez pridaného cukru. Dezert sme osladili čakankovým sladidlom a erytritolom.

Ingrediencie:

Zmiešajte, vytvarujte guľôčku, zabaľte do potravinovej fólie a vložte na 20 minút do mrazničky. Medzitým si pripravte krém.
 

IngrediencIe krému:

Všetko spolu zmiešajte. Cesto rozdeľte na polovicu, jednu časť nastrúhajte do formy (23 x 15 cm). Rovnomerne na ňu rozotrite všetok krém. Zvyšok cesta opäť nastrúhame na krém. Prikryte fóliou a pečte vo vyhriatej rúre pri 180 °C 40 minút. Nechajte vychladnúť a podávajte.


Čekankové sladenie

Čakankový sirup sa vyrába z koreňa čakanky. Z tejto zaujímavej suroviny sa získava rozpustná vláknina inulín. Sirup neobsahuje lepok a vysoký obsah vlákniny z neho robí jedinečné sladidlo. Oslaďte si ním život a pridajte si ho do raňajkovej kaše alebo pár kvapiek do čaju či kávy.


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zaujímať:

DOMÁCE TIRAMISU

Domácí tiramisu, bohaté na bielkoviny. Jednoduchý recept,ktorý máš hotový hned.

ZDRAVÝ FITNESS CHEESECAKE PODĽA IVKY Z MASTERCHEF

Ivka z MasterChefa nás zobrala do svojej krásnej novej dielne a upiekla s nami niečo pre všetkých milovníkov zdravých dobrôt. Počas hodiny sme vykúzlili super zdravý fitness cheesecake, na ktorom si pochutí snáď každý. Recept máš tu!

Sledujte nás na sociálnych sieťach: