Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Najlepšie proteínové palacinky. Super jedlo, ako doplniť bielkoviny do jedálnička.

Hľadáte rýchly a chutný spôsob, ako zvýšiť príjem bielkovín? Pripravte si zmes na najlepšie proteínové palacinky. Nielenže sa ľahko pripravujú, ale dodajú vám aj kvalitnú dávku bielkovín, ktorú potrebujete na regeneráciu svalov a celkovú energiu. Proteínové palacinky vám nezaberú viac ako 5 minút a jedlo bohaté na bielkoviny máte za chvíľu

Na 6 kusov budeme potrebovať:

Postup:

  1. Všetko dôkladne rozmiešame, aby nám vzniklo redšie hladké cesto.
  2. Opekáme na panvici vymastenej trochou masla alebo kokosovým olejom.
  3. Ozdobíme ľubovoľným ovocím, proteínom, tvarohom, čímkoľvek na čo máte chuť.
  4. Ja som premazala orieškovo čokoládovým krémom a ozdobila horúcimi višňami.

Prečo zaraďovať bielkoviny do každého jedla? 

Bielkoviny sú nevyhnutnou súčasťou našej stravy a kvalitný zdroj bielkovín môžete ich prijímať pokojne v každom jedle. Bielkoviny sú nepostrádateľnou súčasťou, ako pri redukcii váhy, tak aj pokiaľ snažíte spevniť svoju postavu.

"Bielkoviny udržujú pocit sýtosti."

Bielkoviny v potravinách nám dodávajú pocit sýtosti na dlhšiu dobu, takže sú skvelou voľbou, ak si ich dávate na desiatu alebo druhú večeru. Navyše majú najväčší termický účinok, čo znamená, že telo musí na ich spracovanie alebo v prípade sacharidov a tukov na ich spracovanie spotrebovať viac energie. 

Nemáte čas alebo chuť pripravovať proteínové palacinkové cesto? Zaobstarajte si hotovú zmes na proteínové lievance a palacinky a palacinkové cesto z domácej výroby. Ušetríte veľa času a zmes budete mať vždy po ruke. 

Náš tip! SmartFuel Proteínové lievance 300 g

Lievance obsahujú iba najkvalitnejšie zdroje bielkovín a sacharidov. Sú výnimočne chutné, nadýchané a mäkké. Neobsahujú žiadne zbytočnosti ako umelé farbivá, konzervanty a podobne.

BiotechUSA Protein Pancakes 1000 g

Palacinky v prášku obsahujú vysoké množstvo bielkovín, ktoré prispievajú k udržaniu svalov počas cvičenia. Jedna porcia palaciniek obsahuje iba 150 kalórií a sú bez pridaného cukru. Palacinky sú vhodné aj pre osoby trpiace precitlivenosťou na lepok.

Scitec Protein Pancake 1036 g

Palacinky neboli v kruhu športovcov doteraz veľmi populárne, pretože boli považované za sacharidové jedlo, ale tieto proteín pancake obsahujú 30% kvalitných bielkovín z viacerých zdrojov. Vyberať môžete z dvoch príchutí.

Záver: 

Proteínové palacinky sú skvelým riešením, pokiaľ hľadáte rýchle a výživné jedlo, ktoré vám dodá potrebné bielkoviny a energiu. Pokiaľ nemáte čas alebo chuť pripravovať palacinky od základu, máme pre vás skvelý tip. V našom e-shope ponúkame instantné zmesi na proteínové palacinky za super ceny. Stačí len pridať vodu alebo mlieko, zamiešať a máte hotovo.

Mohlo by Vás zaujímať:

​TOP 7 receptov na lievance

Lievance sú skvelou voľbou vždy a všade! V tomto článku nájdete TOP 7 receptov na lievance, ktoré si jednoducho zamilujete. Samozrejmosťou je nízky obsah cukru, vysoký obsah bielkovín a kvalitné ingrediencie. Vyskúšajte a nájdite si Váš obľúbený recept.

FIT raňajky | Karamelové proteínové lievance

Lívancov nie je nikdy dosť! Tentokrát Vám prinášame veľmi chutný recept na karamelové lievance. Samozrejmosťou je extra dávka bielkovín, žiadny pridaný cukor a jednoduchá príprava. Nazdobiť si ich môžete podľa ľubovôle a chuti.

TOP 5 zdravých raňajok

Na našom blogu nájdete nespočetné množstvo receptov, ktorými sa môžete inšpirovať. My sme pre Vás tentokrát vybrali TOP 5 receptov na zdravé raňajky. Samozrejmosťou je rýchla príprava, kvalitné ingrediencie a vysoký obsah bielkovín. Neváhajte a vyskúšajte!

Sleduj nás: