Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

FIT raňajky | Karamelové proteínové lievance

Lívancov nie je nikdy dosť! Tentokrát Vám prinášame veľmi chutný recept na karamelové lievance. Samozrejmosťou je extra dávka bielkovín, žiadny pridaný cukor a jednoduchá príprava. Nazdobiť si ich môžete podľa ľubovôle a chuti.

Ingrediencie:

+ olej v spreji na vyprážanie

+ na ozdobenie: čakankový sirup, arašidové maslo, horká čokoláda, orechy...

Postup:

  1. V miske zmiešajte všetky ingrediencie a zmes rozmixujte.
  2. Na panvicu nastriekajte olej a lievance smažte dozlatista z oboch strán.
  3. Ozdobte podľa chuti, my sme použili čakankový sirup, arašidové maslo, horkú čokoládu a oriešky.
  4. Dobrú chuť :)

International Collection Cooking spray

S týmito olejmi v spreji ušetríte veľa kalórií a zjednodušíte si prácu. Ich použitie je veľmi jednoduché, majú mechanický rozprašovač, ktorý je šetrný k životnému prostrediu. Rozprašovač vytvára jemnú hmlu na celej panvici, bez zvyškov a neporiadku. Je vhodný na varenie, pečenie, dochucovanie šalátov alebo iných studených pokrmov. 


Mohlo by Vás zaujímať:

Banánové lievančeky s čokopecičkami | TIP na RAŇAJKY

Máte ráno chuť na sladké raňajky? Inšpirujte sa naším fit a jednoduchým receptom, na ktorý Vám stačí zopár surovín, príprava zaberie len pár minút a skvele si pochutnáte.

​Fit jablčné lievance s karamelom

Jablčné lievance zo špaldovej múky vyzerajú zložito, ako recept na pomalé víkendové ráno, ale omyl! Cesto na lievance máte vymiešané za dve minútky a hotové lievančeky máte na stole za minút desať. V zdobení sa medze nekladú. Pokiaľ si strážite každú kalóriu, máme pre vás tip na diétnejšie zdobenie.

Sleduj nás: