Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Kokosové tyčinky BOUNTY | Len 4 prísady!

Zdravé Dezerty

Zdravé stravovanie a fitnes nemusia byť nudné! Dnes vám prinášame jednoduchý recept na kokosové domáce tyčinky Bounty, ktoré nielen úžasne chutia, ale sú aj plné zdravých ingrediencií. Čo je na tomto recepte najlepšie? Potrebujete len štyri bežné ingrediencie, ktoré už pravdepodobne máte doma.

Ingredience:
1/2 plechovky kokosového mlieka (cca 100 ml)
2 čajová lyžička medu alebo iného sladidla
rozpustená horká čokoláda 70-100 g

 

Postup:

  1. Najprv zmiešajte kokos, mlieko a med a dajte na 30 minút do mrazničky. Predtým, ako zmes vyberiete, rozpustite čokoládu. Ak chcete obaliť celé tyčinky, použite viac čokolády.
  2. Zmes vyberte z mrazničky, potrite čokoládou a nechajte v mrazničke stuhnúť aspoň 2 hodiny. Skladujte v chladničke (vydrží približne 4 dni) alebo v mrazničke (vydrží až 14 dní).

Dobrú chuť!

Mohlo by vás zajímat: 

Čo jesť po tréningu? A čo znamená anabolické okno?

Jedlo po cvičení je oveľa dôležitejšie ako jedlo pred cvičením. Prečo je to tak, čo je anabolické okno a ako ho čo najlepšie využiť, sa dozviete v tomto článku.

Rady na nafúknuté brucho. Príčiny, čo pomáha a ako sa ho zbaviť? 

Nafúknuté brucho môže znepríjemňovať každodenný život. Každý z nás už zažil nafúknuté brucho - ťažko stráviteľné jedlo, veľké porcie, prejedanie. Ak sa nadúvanie často opakuje, musíte začať hľadať príčinu.

Sledujte nás na sociálnych sieťach: