Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Domáci proteínový puding

Pamätáte si na skvelý puding s piškótami od babičky? Tak tento puding Vás vráti do detstva a ešte k tomu je doplnený o poriadnu porciu bielkovín a je úplne bez pridaného cukru. Skvelú chuť podčiarkuje Smartfuel proteínová tyčinka.

Ingrediencie:

Postup:

  1. Polovicu mlieka zmiešame s čakankovým sirupom a privedieme do varu.
  2. Druhú polovicu mlieka zmiešame s pudingom a proteínom a vmiešame do rozohriateho mlieka.
  3. Uvaríme puding.
  4. Hotový proteínový puding nalejeme do pohárov, ozdobíme ovocím a SmartFuel proteínovou tyčinkou.
  5. Dobrú chuť :-)

SmartFuel Protein bar

Lahodná proteínová tyčinka s 20 g bielkovín vyrobená len z prírodných surovín. Neobsahuje žiadny pridaný cukor a napriek tomu chutí skvele. Neobsahuje dokonca ani žiadne umelé sladidlá, je sladená prírodným sladidlom erytritolom. Obsiahnutá prebiotická vláknina, konkrétne 11 g kukuričnej vlákniny, podporuje črevný mikrobióm a zdravú funkciu čriev. Zdrojom bielkovín je kvalitná srvátková bielkovina a micelárny kazeín. Tyčinka obsahuje aj zdravé zdroje tuku, konkrétne orechy a kakaové maslo. Túto skvelú tyčinku so skvelým zložením si môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek!


Mohlo by Vás zaujímať:

Najlepšie proteínové palacinky. Super jedlo, ako doplniť bielkoviny do jedálnička.

Pripravte si zmes na najlepšie proteínové palacinky. Chutné palacinky plné bielkovín sú hotové za okamih. 

TOP 5 zdravých raňajok

Na našom blogu nájdete nespočetné množstvo receptov, ktorými sa môžete inšpirovať. My sme pre Vás tentokrát vybrali TOP 5 receptov na zdravé raňajky. Samozrejmosťou je rýchla príprava, kvalitné ingrediencie a vysoký obsah bielkovín. Neváhajte a vyskúšajte!

Sleduj nás: