Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Tip na zdravé raňajky: sladký toast

Máme pre vás skvelý tip na sladký prípitok, ktorý vám určite spríjemní začiatok dňa. Ak hľadáte rýchly a sladký recept na raňajky, ktorý sa dá pripraviť bez pridaného cukru, toto je super inšpirácia plná bielkovín vďaka tvarohu. Bielkoviny vás zasýtia a vy oddiali hlad a zaženiete chuť na sladké. 

Ingredience:

Na opečené toasty dajte tvaroh, ktorý ste zmiešali so sladidlom (ja som dala asi lyžičku javorového sirupu + flavdrops) a ozdobte čerstvým ovocím a orechmi.


Arašidový krém

Arašidový krém je zdrojom prirodzenej energie, pretože obsahuje dostatočný podiel zdravých tukov, ale aj bielkovín. Obsahuje veľa vitamínov, minerálov a antioxidantov. Smartfuel krém sa skladá len zo 100 % arašidov prvotriednej kvality. Má neuveriteľne hladkú konzistenciu a neobsahuje žiadne prídavné látky. Je to čisto prírodný produkt.


Mohlo by vás zajímat: 

Čo jesť po tréningu? A čo znamená anabolické okno?

Jedlo po cvičení je oveľa dôležitejšie ako jedlo pred cvičením. Prečo je to tak, čo je anabolické okno a ako ho čo najlepšie využiť, sa dozviete v tomto článku.

Rady na nafúknuté brucho. Príčiny, čo pomáha a ako sa ho zbaviť? 

Nafúknuté brucho môže znepríjemňovať každodenný život. Každý z nás už zažil nafúknuté brucho - ťažko stráviteľné jedlo, veľké porcie, prejedanie. Ak sa nadúvanie často opakuje, musíte začať hľadať príčinu.

Sledujte nás na sociálnych sieťach: