Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Rýchla a zdravá desiata: Perníčkový muffin

Zdravé Dezerty

Hľadáte recept na rýchlu desiatu, ktorá aj bez cukru uspokojí chute na sladké? Vyskúšajte náš vláčny proteínový muffin! Postup je naozaj jednoduchý a porcia je ideálna pre jedného, takže zabránite plytvaniu. Aby bola perníčková príchuť ešte výraznejšia, tak Vám odporúčame navrch pridať lahodný orechový krém v príchutí perníkovej latté od značky Big Boy. Zaručujeme Vám, že si pochutnáte a ešte budete mať vianočne prevoňaný byt.

Ingrediencie:

+ Big Boy Perníkové Latté - Lieskovo mandľový krém s príchuťou Latté a voňavého perníčka, pekanové orechy a proteínový puding

Postup:

  1. V miske si zmiešame proteín, kakao a 5 g špaldovej múky.
  2. Vzniknutú zmes dáme na dno muffinovej formičky.
  3. V inej mištičke si zmiešame zvyšné množstvo múky, tekvicové pyré, mlieko, perníkové korenie, škoricu a kypriaci prášok.
  4. Vzniknuté cesto dáme na kakaový základ.
  5. Ozdobíme pekanovými orechmi.
  6. Muffin vložíme do rúry a pečieme pri 180 stupňoch cca 12 minút.
  7. Po vychladnutí ozdobíme perníčkovým orechovým krémom a podávame s proteínovým vanilkovým pudingom.
  8. Dobrú chuť :)

Big Boy Perníkové latté - Lieskovo mandľový krém s príchuťou Latté a voňavého perníčka

Tento orieškový krém už nemôže byť viac vanočný, ako svojou chuťou, tak aj vôňou. Pokiaľ Vám chutí obľúbené perníčkové latté, potom si tento krém zamilujete! Skladá sa z kvalitných lieskových orechov a mandlí, ďalej z mliečnej čokolády s karamelom a hlavnú chuť mu dodáva perníčkové korenie. Môžete si ho vychutnať na palacinkách/lievancoch, raňajkovej kaši, ako ozdoba na koláči/muffinoch alebo len tak na lyžičku, keď Vás hodí maškrtná. Tento lahodný krém je aj skvelý tip na darček, ktorý rozhodne poteší každého.


Mohlo by Vás zaujímať:

Linecké cukrovie a medové perníčky | Fitness proteínové cukrovie

Jedálniček by mal byť vyvážený. To znamená kúsok cukroví do každej ruky, súhlasíte? Pokiaľ áno, vyskúšajte naše proteínové verzie klasických vianočných dobrôt a dajte nám vedieť, ktorý druh bude vašim favoritom.

Nejlepší detox pre naše telo? Ako si nezničit zdravie a metabolismus?

Internet nás bombarduje príspevkami o detoxoch a pôstoch, v ktorých tvrdí, aké je dôležité telo očistiť. Tento rok sú obzvlášť populárne ovocné šťavy, zelerové šťavy a kokosová voda. Asi jarné upratovanie? To je ale hlúposť.

Sleduj nás i na sociálnych sieťach: