Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

RECEPT ▷ Arašidové proteínové smoothie

Nemáte ráno chuť na výdatné raňajky alebo potrebuje niečo rýchle a dobre stráviteľné pred tréningom či po tréningu? Neexistuje nič jednoduchšie ako hodiť do mixéra ingrediencie, rozmixovať a smoothie je na svete. Pokiaľ navyše pridáte zdroj sacharidov, tukov i bielkovín máte plnohodnotné jedlo.


Čo jesť pred cvičením? Ako správne jesť pred tréningom?

Dobre zvolené predtréningové jedlo môže posunúť váš tréning dopredu, či už je to sila, výdrž alebo intenzita.


Za skúšku stojí náš dnešný recept. Ryžová kaša kokteilu dodá sacharidy, arašidové maslo tuky a kefírové mlieko potrebné bielkoviny. Ak chcete extra bielkoviny, pridajte Smartfuel 100% Whey Protein.

Ingrediencie:

Postup:

  1. Všetky suroviny dáme do shakera.
  2. Celé premixujeme, aby nápoj neobsahoval hrudky.
  3. Dáme na chvíľu odležať do chladničky, alebo môžeme podávať hneď!

Arašidový krém

Arašidový krém je zdroj prírodnej energie, pretože má slušný podiel zdravých tukov, ale aj bielkovín. Obsahuje množstvo vitamínov, minerálov a antioxidantov. Smartfuel krém je tvorený iba zo 100% arašidov prvotriednej kvality. Má neuveriteľne jemnú konzistenciu a neobsahuje žiadne prímesi. Ide o čisto prírodný produkt.


Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zaujímať:

Čo jesť po tréningu? A čo znamená anabolické okno?

Jedlo po cvičení je oveľa dôležitejšie, než jedlo pred cvičením. Prečo tomu tak je, čo je anabolivé okno a ako ho maximálne využiť sa dozviete v tomto článku.

Fit banánové minibábovky

Upečte si zdravé minibábovky, ktoré sú vďaka banánu sladké a vláčne. Čím zrelší banán použijete, tým bude cesto sladšie. Banány sú výborné nielen pre svoju sladkosť. Obsahujú celý rad mikronutritentov. Napríklad draslík, ktorý napomáha predchádzať svalovým kŕčom.

4 tipy na jednoduché a zdravé raňajky

Lámete si hlavu nad rýchlymi, ale zdravými raňajkami? Petr Havlíček a Tereza Fuková pre vás pripravili 4 recepty na nutričné výživné raňajky, ktoré pripravíte v pár okamihoch.

Sleduj nás i na sociálných sieťach: