Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Pečená proteínová ovsená kaša

Hľadáte chutný a výživný spôsob, ako začať svoj deň plný energie? Vyskúšajte pečenú proteínovú ovsenú kašu. Skvelé raňajky nie sú len plné chuti, ale tiež ponúkajú bohatý zdroj bielkovín a vlákniny, ktoré sú kľúčové pre udržanie pocitu sýtosti. Navyše, príprava týchto raňajok je úplne jednoduchá, potrebujete len jednu misu, v ktorej kašu zapečiete, a rýchla – stačí 20 minút.

Potrebujete: 

Postup: 

Ako prvé zmiešajte všetky suché ingrediencie v jednej mise, potom prilejte mlieko, med a nakoniec do zmesi postrúhajte jablko. Všetko znova dobre premiešajte a dajte do predhriatej rúry na 170 stupňov na 20 - 25 minút.


Náš tip: SmartFuel 100% Whey Protein

Hľadáte proteín, ktorý neovplyvní chuť jedla vo vašich pokrmoch? Vyskúšajte verziu proteínu SmartFuel Natural, obsahuje iba srvátkový koncentrát, spracovaný tou najšetrnejšou metódou a či už ho pridáte do kaše, koláča alebo smoothie, nespoznáte to.

Zdroj: Tereza Fuková

Mohlo by vás zajímat: 

Recept na fit čokoládovú bublaninu s lesným ovocím

Jednoduchý a rýchly recept na vláčnu bublaninu s extra dávkou bielkovín. Či už si v diéte alebo si len strážiš kalorický príjem, tak túto čokoládovú bublaninu si môžeš vychutnať bez výčitiek.

Proteínový banán bread: Med a škorica

Tento recept na proteínový banánový chlebíček je jednoduchý na prípravu, jeho vôňa naplní váš domov a skvele obohatí váš jedálniček.

Sleduj nás i na sociálních sítích: