Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Návšteva BIOTECH USA v Budapešti | Kancelárie, centrálny sklad, výroba

Pred niekoľkými dňami sme navštívili sídlo spoločnosti BioTech USA v Budapešti a mali sme možnosť nahliadnuť za oponu jedného z najväčších a najrýchlejšie rastúcich výrobcov výživových doplnkov v Európe. Poďte s nami zažiť atmosféru kancelárií BioTech USA a spoznať výrobu produktov!

Čo sa dozviete v článku:

  • Ako vznikla spoločnosť BioTech USA?
  • Časová línia spoločnosti BioTech USA a jej hodnoty
  • Návšteva sídla spoločnosti BioTech USA v Budapešti
  • Ako vyzerajú kancelárske priestory spoločnosti BioTech USA?
  • Ako vyzerá logistické a výrobné centrum v Szade a čo sa skrýva za výrobkami?

O BioTech USA

Spoločnosť BioTech USA, ktorá sa zaoberá výživovými doplnkami, sa z maďarskej rodinnej firmy v úplnom vlastníctve rozrástla na medzinárodne úspešnú spoločnosť, ktorá je prítomná vo viac ako 100 krajinách a má 4 500 partnerov na všetkých šiestich kontinentoch sveta. V roku 1993 Ferenc Lévai a jeho manželka Katalin založili spoločnosť JLM Power Line Kft, kde o šesť rokov neskôr prevzali značku BioTech USA.

  • 2005 - BioTech USA otvára svoje prvé predajne
  • 2007 - vybudovanie logistického centra v Szadáne
  • 2014 - Synovia Ferenca Lévaia sa stávajú súčasťou spoločnosti BioTech USA. Bálint Lévaie ako generálny riaditeľ a Balász Lévaie ako obchodný riaditeľ.
  • 2015 - Iso Whey Zero dosahuje vynikajúce výsledky na európskom trhu
  • 2016 - BioTech USA sa zaraďuje medzi 5 najlepších značiek výživových doplnkov v Európe
  • 2020 - Atlas Invest (vlastník skupiny BioTech USA) kupuje spoločnosť Scitech Nutrition
  • 2021 - Kancelárska budova spoločnosti BioTech USA v Budapešti získava ocenenie "Kancelária roka"
  • 2023 - BioTech USA otvára nové predajne vo Francúzsku, Nemecku a na Slovensku a očakáva sa expanzia do ďalších krajín

Dnes sa pýšia svojou veľkosťou na trhu s doplnkami a inými výživovými doplnkami a ich kvalitou. Výrobky BioTech USA sa vyrábajú z vysokokvalitných surovín v súlade so spätnou väzbou spotrebiteľov, vo vlastnom výrobnom závode a v regulovanom prostredí. Okrem toho všetky továrne a logistické centrá spoločnosti BioTech USA majú certifikáty HACCP, GMP, HALAL a FDA.

Vo svojom portfóliu majú viac ako 2 000 výrobkov, ktoré ponúkajú kvalitné alternatívy pre ľudí s citlivosťou na cukor, laktózu a lepok a dokonca aj pre vegánov. Možno poznáte veľmi obľúbený produkt Iso Whey Zero, ktorý je jedným z najpredávanejších srvátkových izolátov v Európe.

Hodnoty BioTech USA

  1. Rozmanitosť - charakterizovaná otvorenosťou, toleranciou a kultúrnou citlivosťou.
  2. Plánovitosť - ponúka bezpečné rodinné pracovisko.
  3. Tímová práca - veria v silu komunity a vzájomne uznávajú svoje znalosti a úsilie.
  4. Ochota riešiť - usiluje sa o dokonalosť a spokojnosť zákazníkov.
  5. Udržateľnosť - verí v dlhodobo udržateľnú prevádzku.
  6. Inovácia - sledujú aktuálne spotrebiteľské trendy a kladú dôraz na ekologické povedomie.

PRVÁ STOPA - návšteva centrály BioTech USA v Budapešti

Najprv sme navštívili sídlo spoločnosti BiotechUSA v centre Budapešti, kde nás srdečne privítal syn Ferenca Lévaia, zakladateľa spoločnosti BioTech USA - Balász Lévai, obchodný riaditeľ.

   

Sídlo spoločnosti BioTech USA je skutočným architektonickým skvostom zvonka aj zvnútra. Pri vstupe do budovy sme si ako prvé všimli recepčný pult, pozdĺž ktorého boli za sklenenou vitrínou na pravej strane vystavené výrobky spoločnosti BioTech USA.

Na prízemí budovy sa okrem recepcie a presklenej vitríny nachádza na ľavej strane jedáleň, kde sa stretávajú zamestnanci zo všetkých poschodí počas obedňajšej prestávky. V jedálni si okrem vlastných obedov môžu dať aj výrobky z vlastných radov spoločnosti BioTech USA, ako sú proteínové tyčinky alebo nápoje.

Budova má celkovo tri poschodia s veľmi dynamickým interiérom, pričom každé poschodie má svoje vlastné zameranie, od maloobchodu po financie a marketing. Určite ste zvyknutí aj na pracovné priestory doplnené kuchynkou s ľahkým občerstvením, ale čo tie sedacie vaky a stolný futbal? Kancelárske priestory v Budapešti toto všetko ponúkajú. Zamestnanci si tak môžu oddýchnuť od pracovného zhonu a načerpať nové sily s kolegami.

BioTechUSA nyerte az „Év Irodája” díjat | ELSZÖV-Automatika Kft.

Jedným z najzaujímavejších prvkov je architektonické usporiadanie budovy. Hoci má kancelárska budova tri poschodia, zamestnanci sú vďaka priehľadným kanceláriám a viditeľnosti z horných poschodí do dolných neustále v kontakte. Niet divu, že táto budova získala ocenenie "Kancelária roka".

V už spomínanom dolnom poschodí, na ľavej strane od recepcie, sa nachádza nielen jedáleň pre zamestnancov, ale aj zasadačka, kde nás okrem príjemného občerstvenia v podobe tyčiniek BioTech USA a darčekov na každom mieste čakalo spestrenie celej návštevy, a to predstavenie noviniek, obchodných cieľov a prístupu spoločnosti. Celú prezentáciu uviedol obchodný riaditeľ Balázs Lévai, syn zakladateľa a generálneho riaditeľa Ferenca Lévaia, ktorý nás prekvapil, keď na záver dostal slovo, aby nám povedal niekoľko motivačných slov o svojich životných skúsenostiach.

Popis není dostupný.   Popis není dostupný.

Celkovo bola návšteva centrály spoločnosti BioTech USA inšpirujúca nielen z hľadiska samotnej budovy, ale aj prístupu k zamestnancom. V spoločnosti BiotechUSA si vážia svojich zamestnancov a veria, že každý je len človek a môže občas urobiť chybu. Berú do úvahy ľudskosť a všetky skúsenosti s učením, ktoré tieto chyby prinášajú. Návšteva centrály nás utvrdila v tom, že ide o skvelé spoločenstvo zanietených ľudí s jasnou víziou a zameraním nielen na cieľ, ale aj na zamestnancov a celkovú pohodu.

DRUHÁ STANICA - Továreň a logistické centrum BioTech USA

Na druhej zastávke sme nahliadli do logistického centra spoločnosti BioTechUSA, ktoré sa nachádza na rovnakom mieste ako výrobný závod. Mali sme možnosť oboznámiť sa s procesmi, ktoré stoja nielen za samotnou výrobou, ale aj za distribúciou výživových doplnkov. Žiaľ, na mieste nebolo možné urobiť fotografie, ale aj tak by sme sa s vami radi podelili o tento zážitok.

Na začiatku návštevy sme navštívili výrobnú budovu, kde sa vyrábajú nielen kapsule, ale aj sypké výrobky. Prehliadka nám umožnila pochopiť výrobný proces, či už ide o proteíny, proteínové tyčinky, BCAA a ďalšie produkty. Odborníci nám ukázali jednotlivé kroky a uistili nás o ich dôkladnosti a dôraze na kvalitu. Môžeme s istotou povedať, že sledovať, ako sa zo základných surovín stávajú komplexné výrobky, je skutočne fascinujúci zážitok.

   Popis není dostupný.

Jedným z vrcholov cesty bola návšteva logistickej zóny, ktorá sa rozprestiera na obrovskom priestore, kde sa balia a distribuujú všetky výrobky, od správneho označovania až po starostlivé balenie. To nám ukázalo, že za každým výrobkom, ktorý toto miesto opustí, je veľa práce a starostlivosti.

Ešte raz by sme chceli poďakovať spoločnosti BioTech USA za pozvanie. Pohľad na výrobu a logistiku nám ukázal, že za každým výrobkom stojí tím ľudí, ktorí majú vášeň pre kvalitu a inovácie. Sme vďační za túto príležitosť a za možnosť nahliadnuť do srdca spoločnosti, ktorá sa snaží podporovať zdravie a pohodu ľudí na celom svete.

Obľúbené akcie:
 

BioTech USA 100% Pure Whey 2270 g

100% srvátkový proteín s vysokým obsahom bielkovín (76%) a 4443 mg BCAA v každej dávke. Proteín obsahuje minimum tukov a sacharidov bez pridaného cukru a neobsahuje lepok ani aspartám.

BioTech USA Iso Whey Zero 2270 g

Extrémne vysoká biologická hodnota a mimoriadne vysoká absorpčná schopnosť radia tento proteínový produkt medzi absolútnu špičku na trhu!

BioTech USA BCAA Zero

Každá dávka (9 g) obsahuje celkovo 6000 mg aminokyselín BCAA v pomere 2:1:1 L-leucín, L-izoleucín a L-valín a 0,7 g L-glutamínu, bez lepku, laktózy, aspartámu, sacharidov, konzervačných látok a pridaného cukru.

Sledujte nás na sociálnych sieťach! 

Mohlo by vás zaujímať:

Chudnutie pre začiatočníkov. Čo je to kalorický deficit? A ako začať správne a udržateľne chudnúť?

Ak nevieš, ako začať chudnúť, vždy to bude ťažký a dlho pri tom nevydržíš. V tomto článku sa dozvieš základné pojmy a princípy, ako to funguje, na čom záleží, aby šla kilá konečne dole.

Rady na nafúknuté brucho. Príčiny, čo pomáha a ako sa ho zbaviť? 

Nafúknuté brucho môže znepríjemňovať každodenný život. Každý z nás už zažil nafúknuté brucho - ťažko stráviteľné jedlo, veľké porcie, prejedanie. Ak sa nadúvanie často opakuje, musíte začať hľadať príčinu.