Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Low carb tvarohové koláčiky

Zdravé Dezerty

Či už ste na diéte alebo ste vyznávač low carb stravovania, tak by sme Vás radi inšpirovali naším receptom na nízkosacharidové mini koláčiky. V tomto recepte je použitých pár základných surovín a hlavnú rolu hrá tvaroh. Zdrojom sacharidov je iba malé množstvo špaldovej múky a na preliv boli použité jahody a maliny, ktoré obsahujú iba malé množstvo sacharidov. Recept si môžete poupraviť podľa Vašich aktuálnych stravovacích cieľov a chutí.

Ingrediencie (na 6 kusov):

+ jahody, maliny

Postup:

  1. Všetky ingrediencie si zmiešame v miske, až nám vznikne lepivé cesto.
  2. Potom si navlhčíme ruky a z cesta tvoríme malé knedličky.
  3. Knedličky opekáme na panvici (ideálne na kvapke oleja). Po opečení jednej strany ich otočíme, podlejeme trochou vody, zakryjeme pokrievkou a necháme opekať pár minút.
  4. Potom knedličky dáme na tanier.
  5. Vedľa v katrolíku si podusíme s trochou vody jahody a maliny, kým nám vznikne jemný rozvar.
  6. Rozvarom z ovocia polejeme knedličky a môžeme servírovať :)
  7. TIP: Knedličky si ešte môžete ozdobiť jemným kešu krémom, nebudete ľutovať!

Smartfuel Kešu krém

Jemný a čisto prírodný neochutený krém vyrobený zo 100% kešu orechov praženými horúcim vzduchom. Krém nie je vôbec dosladzovaný, ale vďaka prirodzenej sladkosti kešu orechov je príjemne sladkastý a hodí sa tak aj do sladkých receptov. Kešu orechy sú zdrojom rastlinných bielkovín, kvalitných nenasýtených tukov, vlákniny a vitamínov a minerálov, ako je horčík a zinok. Je úplne bez lepku a vhodný pre vegánov.


Mohlo by Vás zaujímať:

TEKVICOVÉ LIEVANCE | 6 lievancov za 6 minút!

Do Halloweenu zostáva už len pár dní a mnohí z nás radi zdobia svoje domy vydlabanými tekvicami a farebnými sviečkami. Čo však robiť s tekvicami, ktoré nám zostali? Na blogu máme veľa receptov s tekvicami a dnes prichádzame s ďalším tipom.

Najlepšie vitamíny a minerály pre tehotné. Ktoré si vybrať?

Počas tehotenstva je dôležité dbať na dostatočný príjem vitamínov, minerálov a ďalších stopových prvkov, nielen pre správny vývoj plodu, ale aj zdravie nastávajúcej mamičky a to po psychickej aj fyzickej stránke. Ktoré sú to?

Sleduj nás i na sociálnych sieťach: