Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Ázijská bowl s arašidovou omáčkou

Fitness recepty

Veľmi jednoduchý recept, ktorý sa skvele hodí do teplého počasia, kedy sa vám nechce jesť teplá polievka. Svieža ázijská bowl plná zeleniny, mäsa a ryžových rezancov. Jednoduchá arašidová omáčka doplní skvelú chuť a dodá pokrmu zdravý zdroj tukov.

Ingrediencie:

Postup:

  1. Najprv uvarte kuracie prsia vo vývare.
  2. Ďalej nastrúhame mrkvu, nakrájame kapustu a uhorku.
  3. Pripravíme si omáčku: zmiešame SmartFuel arašidový krém, tahini, citrónovú šťavu, sójovú omáčku, srirachu, čerstvý zázvor a cesnak.
  4. Uvaríme si ryžové rezance podľa návodu.
  5. Uvarené kuracie prsia si natrháme vidličkami.
  6. Všetko naservírujeme na tanier a vychutnávame :)

Lucka Ryžové rezance 3mm bezlepkové

Výhodou týchto rezancov je ich rýchla príprava, čisté zloženie a sú vhodné aj pre celiatikov alebo ľudí s intoleranciou lepku. Zloženie je len zo 100 % čistej ryžovej múky. Neobsahujú žiadne farbivá ani konzervačné látky. Rezance majú v kuchyni široké využitie, môžete ich pripraviť s obľúbenou omáčkou, na sladko ako šalát alebo do vietnamských závitkov. Lucka je značka českého pôvodu s dlhoročnou tradíciou, ktorá sa zaoberá výrobou ryžových cestovín a instantných pšeničných výrobkov. 


Mohlo by Vás zaujímať:

Krémové penne cestoviny s tuniakom | TIP na OBED do krabičky

Máme pre Vás ďalší tip na rýchly, jednoduchý a zdravý recept na chutné jedlo, ktoré si môžete so sebou zbaliť do krabičky, či už do školy alebo do práce. Penne cestoviny s tuniakom si jednoducho zamilujete!

FIT raňajky | Proteínové vafle

Ak už Vás omrzeli lievance alebo len hľadáte inšpiráciu na pomalé nedeľné raňajky, potom máme recept priamo pre Vás! Skvele nadýchané proteínové vafle z pár surovín, ktoré máte v okamihu hotové. Vyskúšajte a nechajte si chutiť!

Sleduj nás: