Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Rýchle a jednoduché proteínové guličky

Rýchly a jednoduchý receptík na desiatu, ktorú si môžete vychutnať v práci, v škole alebo pred tréningom. Obsahujú med, ktorý dodá rýchlu energiu, ďalej proteín ako kvalitný zdroj bielkovín a tuky v podobe orechového krému. Stačí Vám pár ingrediencií, trochu času a máte výživnú a výbornú desiatu hotovú.

Ingrediencie:

Postup:

  1. Všetko okrem čokopčekov zmiešame a dôkladne spojíme v kompaktné cesto.
  2. Na záver vmiešame čokopecičky.
  3. Z cesta tvoríme guličky.
  4. Guličky dáme aspoň na 1 hodinu stuhnúť do chladničky.
  5. Po zatuhnutí môžeme podávať :)

Country Life Javorový sirup

Pokiaľ nemáte radi med alebo ho jednoducho nemáte doma, tak ho možno nahradiť javorovým sirupom. Javorový sirup sa koncentrovaná miazga z kanadského javora. Sirup je typický pre svoju špecifickú a výraznú chuť aj vôňu. Najviac chuťovo pripomína karamel. Je možné ním dochutiť najrôznejšie dezerty, raňajkové kaše, dezerty, využijete ho pri pečení alebo s ním možno osladiť aj čaj.


Mohlo by Vás zaujímať:

Nadýchaná PROTEÍNOVÁ kaša | Tip na RAŇAJKY

Vyskúšajte náš recept na proteínovú kašu! Príprava vám zaberie pár minút, ale kaša je nadýchaná, krémová, lahodne sladká a navyše obsahuje veľa bielkovín. Vďaka tomu je teplá, sýta a dodá vám energiu na celé dopoludnie.

Najlepšie doplnky stravy pre lepší výkon

Máte dobre nastavený jedálniček, dopĺňate základné mikronutrienty (vitamíny a minerály), či už stravou alebo v doplnkoch stravy a do tréningu dávate maximum? Existuje ešte niekoľko doplnkov stravy, ktorými môžete podporiť výkon a tak svoje výsledky zlepšiť a urýchliť.

Sleduj nás i na sociálnych sieťach: