Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Recept na fit čokoládovú bublaninu s lesným ovocím

Zdravé Dezerty

Jednoduchý a rýchly recept na vláčnu bublaninu s extra dávkou bielkovín. Či už si v diéte alebo si len strážiš kalorický príjem, tak túto čokoládovú bublaninu si môžeš vychutnať bez výčitiek. Skvelú chuť zvýrazní kyslasté lesné ovocie a vďaka pridanému proteínu Ťa skvele zasýti.

Ingrediencie:

Postup:

  1. V mise si zmiešame všetky sypké ingrediencie.
  2. Potom do zmesi vmiešame zvyšné ingrediencie mimo ovocia.
  3. Pripravíme si plech vyložený papierom na pečenie a vlejeme naň zmes na bublaninu.
  4. Celý povrch zasypeme lesným ovocím.
  5. Vložíme do predhriatej rúry na 180 stupňov a pečieme cca 30 minút. Či je bublanina upečená, si overíme pomocou špajle.
  6. Po vychladnutí rozkrájame na kocky a môžeme podávať.
  7. TIP: Bublaninu môžeme dozdobiť orechovým maslom.

Allnutrition Frulove in Jelly 1000 g

Pokiaľ nemáte po ruke čerstvé ovocie, tak môžete využiť toto šťavnaté ovocie v želé. Obsah ovocia je až 80% a výborne chutí. Neobsahuje žiadny pridaný cukor, je sladené erytritolom. Hodí sa do varenia, pečenia, ochutenia jogurtu či raňajkovej kaši alebo len tak na maškrtenie.


Mohlo by Vás zaujímať:

Ľahká čučoriedková roláda

Nadýchaná jemná roláda vyzerá luxusne, pritom ju zvládne ukuchtiť úplný začiatočník. Do 7 minút upečené! A o proteín sa báť nemusíte. Bielkoviny sme nahnali bielkami, tvarohom a Smartfuel Whey Proteinom. Vyskúšajte roládu, ktorú si môžete dať aj v diéte.

Prečo je pitný režim dôležitý? Ako sa naučiť piť vodu

Každý vie, prečo je pitný režim taký dôležitý a mal by sa dodržiavať, tak prečo je to pre mnohých z nás stále taký problém? Pozrite si tento krátky článok.

Sleduj nás i na sociálnych sieťach: