Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Najlepšie granola | RECENZIA 2024

Čo je to granola? 

Granola je zmes orechov, semienok, čokolády, ovocia, ovsených vločiek, ale aj napríklad pufovaná ryža alebo hrozienka a datle. Táto zmes sa následne zapeká s rôznymi sladidlami ako je javorový sirup, med, trstinový cuk či čakankové sladenie.

Je možné ju vyrobiť doma, predstavivosti sa medze nakladú. Pokiaľ ale chcete ušetriť čas alebo sa vám nechce kupovať toľko surovín, zostavili sme pre vás rebríček tých najchutnejších a zložením skvelých granolov. Také stačí len zaliať mliekom alebo pridať do jogurtu a raňajky sú počas minútky hotové.

Šufan Granola 

Do chrumkava opečenú granolu môžete vybrať z niekoľkých príchutí. Dozlatista opečená zmes ovsených vločiek, orechov, sušeného ovocia alebo čokolády a semienok zahalených do medového kabátika. Granola je vhodná aj pre celiakov, pretože je vyrobená z bezlepkových vločiek.


Hester's life Granola Extra

Granola je upečená z bezlepkového ovsa, bez cukru, bez mlieka a sóje a z čisto prírodných surovín. Je obohatená o lyofilizované ovocie (mrazom sušené ovocie), ktoré si tak zachová svoju pôvodnú farbu, chuť, minerálne látky aj vitamíny.


Mornflake Crunchy Granola

Populárna značka Mornflake, okrem obľúbených vločiek, má aj túto granolu. Skladá sa zo zmesi ovsených vločiek, lyofilizovaného ovocia, orieškov, semienok a je zapekané s cukrom. Ak ste v redukčnej diéte asi nebude tým pravým pre vás, ale pokiaľ pravidelne cvičíte, potrebujete rýchlo doplniť energiu rozhodne po nej siahnite. Má super chuť a dobije vás energiou na dlhšiu dobu. Jej veľkým benefitom je cena.


Brainmax Pure Granola

Poctivá ručne pripravená bezlepková granola, ktorou je vyladená do úplnej dokonalosti. Optimálnym pečením a ručnou prípravou bolo docielené to, že krásne chrumká a rozpláva sa v ústach. Navyše je táto kvalitná zmes zapečeného müsli vyrobená iba a iba z BIO ingrediencií. Táto granola obsahuje 100% ingrediencií vypestovaných v ekologickom poľnohospodárstve a je vhodná aj pre jedincov vyhýbajúcich sa lepku.


LifeLike Granola

LifeLike asi každý pozná pre ich báječné orieškové maslá, ale vedeli ste, že majú aj granolu? Je bezlepková a neobsahuje rafinovaný cukor a umelé arómy, farbivá ani konzervaty. Skvele chutí sama o sebe, ale môžeš si ju vychutnať aj s jogurtom, mliekom a ovocím. Jednoduchá príprava zaistí porciu sacharidov, bielkovín a vlákniny potrebných pre každý deň.


Lucky Alvin Cukrfree škoricová granola

Cukrfree škoricová granola od Lucky Alvin plná orieškov a kokosu s lyofilizovaným ovocím na sladké chrumkanie bez zbytočného cukru. Nájdete v nej množstvo orieškov. kokos, lyofilizované jahody a čierne ríbezle, voňavú škoricu a vlákninu z koreňa čakanky namiesto cukru. Tým, že obsahuje veľké množstvo orechov, stačí na zasýtenie troška.


Big Boy Proteínová granola 

Chrumkavá granola obohatená o rastlinné zdroje bielkovín v spolupráci s influencerkou Kamila Šiklo. Vyberať môžete z troch skvelých variácií, kde nechýba ani populárna príchuť slaný karamel. Veľké kúsky pečeného müsli, výberovej čokolády, orechov a lyofilizovaného ovocia vás dostane.


Mohlo by vás zajímat:

Fit Kinder Bueno brownies

Lieskoorieškové brownies, ktoré chuťou verne pripomínajú Kinder Bueno. Vyvážená sladučká chuť rozohrá každé chuťové poháriky. Pritom v ňom nenájdete ani gram klasického cukru či múky, za to je plný bielkovín. Tento pečený vláčny dezert máte hotový za 30 minút.

Fit broskyňový koláč s tvarohovou náplňou

Na tento recept Vám stačí iba pár surovín a behom chvíľky máte chutný koláč, ktorý poteší každú Vašu návštevu. Zamilujú si ho najmä tí, čo majú radi broskyne. Neváhajte a vyskúšajte tento jednoduchý broskyňový koláč.

Jablkový koláčik | TIP na DESIENKU DO KRABIČKY

Hľadáte tip na desiatu, ktorú máte rýchlo hotovú a môžete si ju vziať so sebou do práce či do školy? Potom sa nechajte inšpirovať naším jednoduchým receptom na jablkový koláčik.

 Sleduj nás: