Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Jednoduchý recept na sladučké piňa colada donuty

Zdravé Dezerty

Tento recept je veľmi jednoduchý a zaručene si ho obľúbite. V recepte je použité iba malé množstvo kokosovej múky a nenájdete v ňom žiadny pridaný cukor. Skvelú chuť podčiarkuje orechový krém Piňa colada od Lucky Alvin, ktorý je ako v cestíčku, tak je aj zároveň ako poleva na donutoch. Jednoducho mňam!

Ingrediencie:

+ Nutramino Nutra-Go Proteín Wafer

Postup:

  1. Všetky ingrediencie zmiešame v miske.
  2. Pripravíme si formu na donuty, ktorú vystriekame olejom v spreji alebo vymažeme maslom.
  3. Cestom plníme formičky.
  4. Vložíme do predhriatej rúry na 180 stupňov, pečieme cca 10 minút.
  5. Po upečení vyklopíme a necháme vychladnúť.
  6. Ozdobíme orechovým krémom Piňa Colada Lucky Alvin a posypeme nadrvenú Protein Wafer.
  7. Necháme donútené chvíľku oddýchnuť v chladničke a môžeme servírovať :)

Lucky Alvin Letná edícia Piňa colada

Letná verzia orechového krému, ktorá Vám zaručene zachutí! Tento krém vznikol inšpiráciou obľúbeného rovnomenného kokteilu. Jedná sa o kombináciu arašidov, kokosu a bielej belgickej čokolády a to celé doplnené o lyofilizovaný ananás. Vyrábajú sa len z tých najkvalitnejších surovín, napríklad kvalitné arašidy z Argentíny alebo kokos zo Srí Lanky. Biela belgická čokoláda je úplne bez pridaného cukru, teda v kréme nenájdete žiadne cukry navyše.


Mohlo by Vás zaujímať:

Domáca proteínová ZMRZLINA | 20 gramů bielkovín na porciu!

Táto osviežujúca zmrzlina je nielen radosťou pre chuťové poháriky, ale aj skvelou voľbou pre tých, ktorí dbajú o svoje zdravie a výživu. S naším jednoduchým a vyváženým receptom si môžete dopriať sladkú rozkoš bez výčitiek a s radosťou!

Suplementácia kreatínu u žen

Ako už väčšina z nás vie, kreatín patrí medzi najefektívnejšie a najprebádanejšie suplementy v športovej výžive, najmä v oblasti fitness a silových športov. Pustite si video Ako efektívne suplementovať, kde sa chlapci rozhovorili aj o kreatíne.

Sleduj nás i na sociálnych sieťach: