Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Fitness tekvicové lievance

Sezónne tekvicové lievance s extra dávkou bielkovín sú tým správnym spôsobom, ako sa naladiť na jesennú náladu, uspokojiť chuťové poháriky a zostať fit.

Ingrediencie cca 4 porce: 

Postup:

Najprv si pripravte tekvicové pyré. Tekvicu očistite a ošúpte. Dajte ju variť s poriadnou dávkou mletej škorice, ja som dala aj 1 celú škoricu. Varte približne 20 minút, kým nie je mäkká. Potom vodu scedíme, odstavíme a necháme vychladnúť. Tekvicu som rozmixovala v mixéri s asi 2 odmerkami vody z uvarenej tekvice.

Potom zmiešam suché prísady, pridám pyré, vajcia, olej a mlieko a dôkladne premiešam. Potom upečte na panvici, ja som panvicu nastriekala trochou kokosového oleja v spreji. Nakoniec som lievance podávala s domácim marhuľovým džemom a ochuteným tvarohom.


NÁŠ TIP: Ak nemáte domáce džemy, vyskúšajte džemy HealthyCo. Neobsahujú žiadny pridaný cukor, sú vyrobené zo 75 g ovocia na 100 g a chutia úplne dokonale ako zdravá náhrada klasických džemov.


Mohlo by vás zaujímať:

Chudnutie pre začiatočníkov. Čo je to kalorický deficit? A ako začať správne a udržateľne chudnúť?

Ak nevieš, ako začať chudnúť, vždy to bude ťažký a dlho pri tom nevydržíš. V tomto článku sa dozvieš základné pojmy a princípy, ako to funguje, na čom záleží, aby šla kilá konečne dole.

Rady na nafúknuté brucho. Príčiny, čo pomáha a ako sa ho zbaviť? 

Nafúknuté brucho môže znepríjemňovať každodenný život. Každý z nás už zažil nafúknuté brucho - ťažko stráviteľné jedlo, veľké porcie, prejedanie. Ak sa nadúvanie často opakuje, musíte začať hľadať príčinu.

Sledujte nás na sociálnych sieťach: