Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Arašidové sušienky

Zdravé Dezerty

Tieto arašidové sušienky sú ako stvorené k popoludňajšej káve. Sú veľmi jednoduché na prípravu a stačí Vám iba 4 ingrediencie. Vďaka arašidovému krému sú krásne vláčne a obsahujú veľmi prospešné tuky. Vyskúšajte a nechajte si chutiť!

Ingrediencie:

Postup:

  1. Ovsené vločky rozmixujeme dohladka.
  2. Zmiešame rozmixované vločky, SmartFuel arašidový krém, čakankový a javorový sirup.
  3. Všetko rozmixujeme do hladkého a konzistentného cesta.
  4. Z cesta tvoríme guličky, ktoré kladieme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  5. Všetky guličky roztlačíme vidličkou do tvaru sušienky.
  6. Pečieme v predhriatej rúre na 180 stupňov cca 15 minút dozlatista.
  7. Po upečení necháme sušienky vychladnúť.
  8. Dobrú chuť :)
  9. TIP: V uzavretom pohári Vám vydrží cca týždeň, ale stavíme sa, že Vám tak dlho nevydržia, pretože sú výborné!

SmartFuel Arašidový krém

Arašidový krém je skvelým zdrojom prírodnej energie, obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálov a antioxidantov. Je tiež skvelým zdrojom bielkovín a zdravých tukov. Krém obsahuje 100% arašidy prvotriednej kvality. Neobsahuje žiadne iné prídavné látky, je vhodný pre vegánov a neobsahuje lepok. V kuchyni má veľmi široké využitie. Je vhodná do raňajkových kaší, palaciniek, lievancov, rôznych omáčok, na pečenie alebo len tak na lyžičku, keď vás prepadne hlad. 


Mohlo by Vás zaujímať:

FIT raňajky | Karamelové proteínové lievance

Lívancov nie je nikdy dosť! Tentokrát Vám prinášame veľmi chutný recept na karamelové lievance. Samozrejmosťou je extra dávka bielkovín, žiadny pridaný cukor a jednoduchá príprava. Nazdobiť si ich môžete podľa ľubovôle a chuti.

Chrumkavé cookies so škoricou

Nechajte sa inšpirovať týmto veľmi jednoduchým, rýchlym a vianočne ladeným receptom na vynikajúce cookies. Kombinácia škorice, datlí a arašidového masla je skvelá sama o sebe a prevonia Vám celý byt. Ideálna alternatíva vianočných cukroviniek, ktorá chutí rovnako dobre a pritom obsahuje samé zdravé a kvalitné suroviny.

Sleduj nás: