Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Super jednoduché proteínové lievance | TIP na zdravé a vyvážené RAŇAJKY

Chcete sa vianočne naladiť, skvele sa najesť a zároveň nestráviť veľa času v kuchyni? Potom ste tu správne! Prinášame Vám super jednoduchý recept na proteínové lievance s vianočným orechovým krémom. Na lievance nepotrebujete hafo surovín, stačí Vám iba naša zmes Smartfuel Proteinové lievance, ktorá obsahuje kvalitné ingrediencie, ako ryžovú múku, srvátkový proteín v obľúbenej príchuti piškótovú tortu, sušený vaječný bielok a sušené mlieko. Príprava je veľmi jednoduchá, stačí zmiešať 1 porciu (50 g) so 150 ml vody/mlieka a zo zmesi tvoriť lievančeky na rozpálenej panvici na kvapke oleja. Ozdobiť si ich môžete podľa Vašej chuti a fantázie. My sme sa rozhodli vianočne naladiť a použili sme lahodný orechový krém v príchuti vanilkový rožok, banán a pár kúskov tradičných vanilkových rožkov.

Ingrediencie:

+ Lifelike Twister v príchuti vanilkový rožok, banán, vanilkové rožteky

Postup:

  1. Zmes na proteínové lievance nasypeme do mištičky a prilejeme mlieko.
  2. Dôkladne premiešame.
  3. Rozpálime si panvicu s kokosovým olejom.
  4. Na panvici tvoríme malé lievance a opekáme ich z oboch strán.
  5. Podávame ich pomazané orechovým krémom, zdobíme kolieskami banánu a vanilkovými rožkami.
  6. Nechajte si chutiť :)

Lifelike Twister

Pokiaľ hľadáte spojenie kvalitných orechov a ďalších kvalitných surovín, ako je napríklad belgická tmavá či biela čokoláda, lyofilizované ovocie, kokos alebo napríklad praclíčky. Potom sú tieto orechové krémy priamo pre Vás. Na výber máte rovno z niekoľkých druhov, vrátane limitovaných edícií, ktoré vždy stoja za to! Najmä vianočné limitované edície odporúčame vyskúšať. Jedná sa o príchuť vanilkový rožok, ktorý sa skladá z kešu orechov, kokosového cukru, vlašských orechov, kokosového oleja a Madagaskar vanilky. Zaručujeme Vám, že príchuť Vám bude viac ako pripomínať skutočnú chuť vanilkových rožkov. Druhá limitka je almond gingerbread alebo perníček, ktorý je vyrobený z mandlí, 70% čokolády, kokosového cukru, kokosového oleja a perníkového korenia. Aj druhá limitka stojí za to, chuťové pripomína perníčkové cesto doplnené jemnou čokoládou. Rozhodne poteší aj ako darček.


Mohlo by Vás zaujímať:

FIT Išelské tortičky a Zlepované mandľové cukrovie | Fitness proteínové cukrovie

Nechajte sa inšpirovať našimi vyšperkovanými a hlavne jednoduchými receptami na odľahčené verzie tradičného vianočného cukrovie. Výborná chuť, upečené z kvalitných ingrediencií as nižším obsahom cukru.

4 tipy na jednoduché a zdravé raňajky

Lámete si hlavu nad rýchlymi, ale zdravými raňajkami? Petr Havlíček a Tereza Fuková pre vás pripravili 4 recepty na nutričné výživné raňajky, ktoré pripravíte v pár okamihoch.

Sleduj nás i na sociálných sieťach: