Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

BLACK FRIDAY ZĽAVY 2023

Black Friday je tu! Posledná šanca nakupovať za zvýhodnené ceny platí len do nedele 26.11.2023. Vianoce sú už za rohom a v obchodných centrách sa už pomaly začínajú tvoriť rady. Vyhnite sa davom a nakupujte online! Či už hľadáte proteíny, vitamíny, oblečenie do posilňovne alebo niečo praktické pre svojho partnera! Praktický zásobník na tabletky alebo pekný kúsok na oblečenie? Máme všetko!

Všetci sa tešíme na BLACK FRIDAY 2023 ZĽAVY a nakupovanie, pretože väčšie zľavy počas roka jednoducho neexistujú. Príďte sa pozrieť na tie naše, naozaj to stojí za to!

V kategórii Black Friday nájdete najpredávanejšie produkty s väčšími zľavami! V ostatných prípadoch sú zľavy plošné:

ZĽAVA 13 % NA VŠETKO

Biotechusa, Prom-in, Reflex, SmartFuel, NJIE, Fast, Celsius, MaxSport, Kevin Levrone, Spokey, Extrifit, Enervit, Isostar, USN, Nutrex, Kinemax, Grizly, Promixx, Sim Bottle, Scitec, LifeLike, Grenade, Puhdistamo, Vemoherb, Amix, GreenFood, Aminostar, ATP, Fitloon, Maxsport, Musclepharm, Nano Supps, NowFoods, Smartshake, Grizly, Sunwarrior, Perfect Sports, Prime, Under Armour, Nature's Finest, Nordbo, Nutriversum, Nutriworks, Warrior, Seagarden, Kaged Muscle, Dorian Yates, Big Boy, Gold's Gym, Swanson, Life Extension, SizeAndSymmetry, MadMax, Lucky Alvin, Pescience, Morgenvit, Nutrend, Power System, Maxxwin, Revix

ZĽAVA 18 % NA VŠETKO

15% QNT, Supplify, PureGold, Body Attack, Lenny&Larry's, Sportwave

ZĽAVA 23 % NA VŠETKO

Gorilla Wear, SmartShake, Nebbia, Bidi badu, SimpleBiotix

ZĽAVY SA VZŤAHUJÚ AJ NA AKCIE A VÝHODNÉ PONUKY​
Už teraz máme veľa produktov a značiek v skvelých ponukách a akciách, ktoré sme počas Black Friday udržiavali v platnosti, a k tomu sme pridali minimálne 13 % zľavu! Nezabudnite sa zaregistrovať na našej webovej stránke. Aby ste po prihlásení mohli využiť dodatočnú zľavu 3 %.

ĎAKUJEME!​!
Sme veľmi radi za vašu celoročnú podporu, preto dúfame, že sa vám zľavy budú páčiť a využijete ich!

Sledujte nás na sociálnych sieťach, aby vám nič neuniklo:​