Keďže lístkové cesto má pomerne vysoký obsah tuku, pripravili sme recept na jablkovú štrúdľu v ľahšej verzii. Cesto je vyrobené zo špaldovej múky a je úplne bez cukru. Plnka je klasická jablková s orechmi. Ak máte radi sladšiu verziu, môžete do jabĺk pridať erytritol. Erytritol je sladidlo prírodného pôvodu, ktoré sa vyrába fermentáciou a obsahuje 0 kcal. Veríme, že túto štrúdľu si zamiluje každý!

Cesto:
Náplň:
Country Life Himalájská soľ ružová jemnáTáto soľ sa prirodzene vyskytuje pod pakistanskými červeno zbravenými horami. Neobsahuje žiadne chemikálie ani aditíva. Neobsahuje konzervačné ani protispekavé látky ako soli rafinované. Svoje využitie nájde v kuchyni, ale aj na dekoráciu či do kúpeľa.
Mohlo by Vás zaujímať:
Jesenný závin / Fitness receptMáte chuť na štrúdľu, ale nemáte čas ju piecť? Prišli sme s riešením nepečenej, vlhkej štrúdle, ktorá bude hotová za päť minút!
Proteínová rolka s jablkami a medomMáte doma prebytok jabĺk? Potom je tento recept určený práve pre vás! Lahodná chuť jabĺk s medom a škoricou vás ohúri.