Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

8 cvikov pre štíhle a pevné paže. Cviky na ruky doma.

Pevné a štíhle paže si praje mať každá žena, ale ako docieliť viditeľného výsledku domácim cvičením? Pripravila som si pre vás tréning na ruky, ktorý zvládnete odcvičiť kdekoľvek. Workout je zložený z 8 cvikov a zaberie vám len pár minút.

AKO ČASTO POSILŇOVAŤ RUKY?

Cvičenie paží je ideálne spojiť s nejakou ďalšou aktivitou ako je kardio alebo posilňovanie ešte inej partie. Ruky môžete posilňovať bez činiek iba s vlastnou váhou, ale môžete zapojiť i závažie, ľahké činky, naplnené fľašky s vodou či gumičky. Pokiaľ si chcete dať samostatný tréning rúk, pustite si video pokojne i dvakrát a nezabudnite sa poriadne rozcvičiť.


NÁŠ TIP: JEDNORUČNÉ ČINKY A ZÁVAŽIE NA RUKY

Zaobstarajte si na domáce cvičenie ľahké činky, vďaka ktorým ešte viac dáte svalom zabrať. Pokiaľ s cvičením začínate alebo ste mierne pokročilí odporúčame siahnuť po 1 – 1,5 kg.


ĎALŠIE TIPY NA DOMÁCE CVIČENIE:

Pokiaľ vás baví cvičenie doma alebo nemáte čas navštevovať fitness centrá, mám pre vás niekoľko tréningových videí, či už je to full body tréning, posilňovanie na nohy a zadok, a samozrejme, obľúbené posilňovanie pre pevné a štíhle brucho.

Ako cvičiť s odporovou gumou? Ukážkové videá.

Najlepšie cviky na zadok s odporovou gumou. Hoci si to veľa ľudí pri pohľade na odporovú gumu nevie predstaviť, s odporovou gumou sa dá precvičiť de facto celé telo. Zameriame sa predovšetkým na nohy, pretože to je pravdepodobne najvyhľadávanejšia partia väčšiny žien.

Najlepšie cviky na spevnenie brucha. Cvičenie pre začiatočníkov.

Začínate s posilňovaním? Mrknite, akými cviky dostať brucho do formy. Terez pre vás vybrala také, ktoré zvládnete aj doma. Tento tréning je pre všetkých, ktorí s posilňovaním len začínajú, ale pokojne si ho môžu dať všetci. Cviky sú jednoduché a niektoré z nich si určite pamätáte ešte zo základnej školy.

Zásobník cvikov na zadok. Najlepšie cviky pre pevný a guľatý zadok. Top 10 cvikov. 

Pevný a okrúhly zadok je snom každej dievčatá. Máme pre vás niekoľko cvikov, ktoré vám pomôžu sedacie svaly spevniť aj zaguľatiť.

Sledujte nás na sociálnych sieťach: