Môj účet
Prihlásiť sa
Menu

Jesenný jablkový koláč so škoricou

Zdravé Dezerty

Aká potravina sa vám vybaví, keď sa povie jeseň? Tekvica, perníkové korenie, jablká, škorica... Dnešný recept prevonia celý váš byt po jabĺčkach a škoricu. Upečte si jabĺčkový koláč z ryžovej múky, ktorý je hotový behom chvíľky, nutrične vyvážený, vláčny a moooc dobrý!

Ingrediencie:

Postup:

  1. Zmiešame všetky sypké ingrediencie spolu s olúpaným, nahrubo nastrúhaným jablkom.
  2. Následne pridáme všetky tekuté ingrediencie okrem vaječných bielkov a dôkladne premiešame.
  3. Bielky vyšľaháme do tuhého snehu a zľahka vmiešame do cesta.
  4. Cesto vlejeme do formy vyloženej papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 ° po dobu 30-35 minút. 
  5. Podávať môžeme s tvarohom a orechovým maslom.

NÁŠ TIP:
Koláč chutí úplne božsky so spomínaným orechovým maslom. Perfektné sú napríklad Twistery od LifeLike. Z tohto radu si maslo vyberie naozaj každý - úplné nebo v puse!


Mohlo by vás zaujímať:

Proteínové škoricové rolky

Milujete škoricové rožky, ale hľadáte zdravšiu verziu? Tieto proteínové škoricové rolky sú dokonalou kombináciou neodolateľnej chuti a veľkej výživovej hodnoty! Sú skvelé ako výživné raňajky, desiata alebo zdravý dezert.

TEKVICOVÉ RECEPTY | 5X INAK

Pozrite sa na tieto parádne jesenné recepty s tekvicou.

Sleduj nás: