Kukuričná strúhanka ako alternatíva k bežne dostupnej strúhanke. Môžete ju použiť na obalenie, zahustenie alebo pridanie do cesta.
✅ alternatíva k bežnej strúhanke
✅ všestranné využitie v kuchyni
✅ na obaľovanie, zahusťovanie, do cesta, na mäsové guľky, sekanú...
Kukurica je rastlina z čeľade lišajníkovitých, ktorá môže dorásť do výšky až šesť metrov. Pochádza z Južnej Ameriky, kde sa pestuje už viac ako 5000 rokov. Od miestnych Indiánov sa kukurica dostala do Európy s Kolumbom. V súčasnosti je kukurica po pšenici a ryži najpestovanejšou obilninou na svete. V Čechách ju možno nájsť na poliach na južnej Morave.
Kukurica sa používa ako krmivo, ako aj surovina na výrobu cukru, oleja a škrobu. Niektoré druhy sa pestujú ako zelenina. V potravinárskom priemysle sa kukurica používa na výrobu lupienkov, múky, šrotu alebo kaše. Najmä v rozvojových krajinách je kukurica cenným zdrojom obživy.
Balenie: 200 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov : alergény v zložení výrobku sú vyznačené tučným písmom .
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota | 1520 kJ / 364 kcal |
Tuky: | 2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,6 g |
Carbohydrates: | 71,9 g |
z toho cukry: 9,9 g: | 0,8 g |
Vláknina: | 8,9 g |
Bielkoviny: 9,9 g: | 9,2 g |
Soľ: | 0,0 g |
Zloženie . Môže obsahovať stopy lepku