Predaj bol ukončený
Pozrite si ponúkané alternatívy.
Pohánková múka je vhodná pre bezlepkovú diétu. V kuchyni má široké využitie ako bežná múka. Pohánková múka je vhodná aj ako prímes do bielej pšeničnej múky na zlepšenie chuti. Využite jej výnimočné spojovacie vlastnosti pri príprave cesta, knedlí, halušiek, palaciniek alebo omelety. V ekologickej kvalite.
✅ Alternatíva ku konvenčnej múke
✅ všestranné využitie v kuchyni
✅ na pečenie, zahusťovanie, vyprážanie, knedle...
✅ Ekologická kvalita
✅ podporuje ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia
Múka sa melie z pohánkových krúp. Pohánka sa k nám dostala z Ruska v 15. storočí a stala sa súčasťou českých potravín, najmä na Morave. Neobsahuje lepok ako obilniny, preto je ideálnou voľbou pre celiatikov. Obľúbená je najmä vo Francúzsku, kde sa z nej pripravujú známe tradičné palacinky - sladké crepes a slané galettes.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, aby sa zabezpečila ich kvalita a mohli byť označené. Ich ekologickú kvalitu oceňujú najmä ľudia, ktorí sa zaujímajú o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľné poľnohospodárske systémy.
Balenie: 400 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov : Alergény v zložení výrobku sú vyznačené tučným písmom .
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota |
1502 kJ / 359 kcal
|
Tuky: |
2,7 g
|
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
0,5 g
|
Carbohydrates: |
71 g
|
z toho cukry: 2,5 g (2,5 g) |
0,3 g
|
Vláknina: 3,3 g: |
3,6 g
|
Bielkoviny: 3,3 g: |
12 g
|
Soľ: |
0,01 g
|
Zloženie : mletá pohánka*.
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, orechov a sezamu.
*produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Krásne prevonia muffiny, koláče a palacinky. Zahustí polievky, omáčky a dodá vašim pokrmom šmrnc.
Bulgur je naklíčená, sušená, nahrubo nalámaná a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a pripravuje sa podobne. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú, orechovú chuť. Je vhodný do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší.
Tento zaujímavý druh cukru sa vyrába zo šťavy z kvetov kokosových paliem. Hodí sa všade tam, kde sa používa trstinový cukor
Tradičná surovina na prípravu dezertov v bio kvalite. Je vhodná aj do smoothies alebo horúceho mlieka. V kombinácii napríklad s chilli môže byť súčasťou exotických receptov.