Instantná kaša je skvelou voľbou nielen na raňajky. Medzi ich výhody patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilita použitia. Pridaním rôznych ingrediencií môžete vytvoriť mnoho chutných jedál.
Rýchla a jednoduchá príprava ryžovej a pohánkovej kaše je výbornou voľbou nielen na raňajky .
Nekvasí, ale chutí úžasne. Jedlám dodáva plnú a výraznú chuť. Je výborným pomocníkom aj pri vegetariánskom varení.
Úplne jedinečné prírodné sladidlo takmer bez kalórií, vyrobené z koreňa čakanky.
Drvený kokos s typickou aromatickou vôňou, ktorá dodá vašim pokrmom exotický nádych
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Stačí si dať pohánkové vločky do misky s ovocím a rastlinným mliekom. Sú skvelé ako základ pre mäsové guľky a zeleninové placky.
Krásne prevonia muffiny, koláče a palacinky. Zahustí polievky, omáčky a dodá vašim pokrmom šmrnc.
Perfektný produkt. Kuskus je ochutený, nie je potrebné nič pridávať. Výborný ako rýchle občerstvenie na večeru alebo desiatu.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Tradičná surovina na prípravu dezertov v bio kvalite. Je vhodná aj do smoothies alebo horúceho mlieka. V kombinácii napríklad s chilli môže byť súčasťou exotických receptov.
Slnečnicové semienka majú príjemnú orieškovú chuť. Sú lúpané a ich použitie je veľmi všestranné.
Agávový sirup je veľmi sladký, najsladší zo všetkých sirupov, dokonca sladší ako med a cukor. Je vhodný do studenej aj teplej kuchyne.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Jemne mletá soľ. Himalájska biela soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady.
Jasmínová ryža v bio kvalite, jemne voňajúca jazmínom a ideálna na použitie v ázijskej kuchyni.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. V kuchyni má široké využitie samostatne, ale aj v kombinácii s inými druhmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a väznosť (bezlepkových) zmesí.
Chia sú drobné semená šalvie hispánskej. Vďaka svojej schopnosti viazať tekutiny majú v kuchyni široké využitie.
Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá, a preto je mimoriadne vhodná na prípravu kaše alebo polievky.
Pohánka je prirodzene bezlepková pseudoobilnina, ktorá má nezameniteľnú, mierne orieškovú chuť. Jej použitie je univerzálne, hodí sa do sladkých aj slaných jedál.
Bulgur je naklíčená, sušená, nahrubo nalámaná a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a pripravuje sa podobne. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú, orechovú chuť. Je vhodný do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.
Inulin rozpustná vláknina v komfortních sáčcích. Univerzální použití. Splňuje zásady vegan.
Lúpané konopné semeno v bio kvalite. Je mäkké a má príjemnú maslovú chuť.
Datľový sirup je jednoducho chutný, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je skvelý samotný alebo s miskou krupice.
Chutné čipsy z kukuričnej múky v bio kvalite. Vynikajúce ako občerstvenie, ale vhodné aj na raňajky v domácom müsli. Môžu sa tiež rozdrviť a použiť na balenie.
Bezvaječné cestoviny vyrobené zo sušenej celozrnnej krupice.
Voňavý sirup hustej konzistencie a zlatistej farby v bio kvalite. Chuť pripomína karamel. Môže sa používať podobne ako kokosový cukor na sladenie jedál a nápojov v teplej a studenej kuchyni.
Perfektný produkt. Kuskus je ochutený, nie je potrebné nič pridávať. Výborný ako rýchle občerstvenie na večeru alebo desiatu.