








Instantná kaša je skvelou voľbou nielen na raňajky. Medzi ich výhody patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilita použitia. Pridaním rôznych ingrediencií môžete vytvoriť mnoho chutných jedál.
Datľový sirup je jednoducho chutný, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je skvelý samotný alebo s miskou krupice.
Drvený kokos s typickou aromatickou vôňou, ktorá dodá vašim pokrmom exotický nádych
Nekvasí, ale chutí úžasne. Jedlám dodáva plnú a výraznú chuť. Je výborným pomocníkom aj pri vegetariánskom varení.
Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá, a preto je mimoriadne vhodná na prípravu kaše alebo polievky.
Chia sú drobné semená šalvie hispánskej. Vďaka svojej schopnosti viazať tekutiny majú v kuchyni široké využitie.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Z jemných ovsených vločiek je najlepšia kaša .
Jemne mletá soľ. Himalájska biela soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady.
Úplne jedinečné prírodné sladidlo takmer bez kalórií, vyrobené z koreňa čakanky.
Bezvaječné cestoviny vyrobené zo sušenej celozrnnej krupice.
Pohánka je prirodzene bezlepková pseudoobilnina, ktorá má nezameniteľnú, mierne orieškovú chuť. Jej použitie je univerzálne, hodí sa do sladkých aj slaných jedál.
Krásne prevonia muffiny, koláče a palacinky. Zahustí polievky, omáčky a dodá vašim pokrmom šmrnc.
Inulin rozpustná vláknina v komfortních sáčcích. Univerzální použití. Splňuje zásady vegan.
Voňavý sirup hustej konzistencie a zlatistej farby v bio kvalite. Chuť pripomína karamel. Môže sa používať podobne ako kokosový cukor na sladenie jedál a nápojov v teplej a studenej kuchyni.
Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie.
Prirodzene bezlepkové obilniny dodajú každému jedlu šmrnc a vynikajúcu výživovú hodnotu. Univerzálna mňamka! Umyte ju a pripravte ako ryžu! Skvelá na sladko aj na slano.
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Stačí si dať pohánkové vločky do misky s ovocím a rastlinným mliekom. Sú skvelé ako základ pre mäsové guľky a zeleninové placky.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Agávový sirup je veľmi sladký, najsladší zo všetkých sirupov, dokonca sladší ako med a cukor. Je vhodný do studenej aj teplej kuchyne.
Rýchla a jednoduchá príprava ryžovej a pohánkovej kaše je výbornou voľbou nielen na raňajky .