Prílohy majú hneď niekoľko funkcií: najčastejšie sa ako príloha podávajú cestoviny, ryža, zemiaky alebo knedličky. Všetky tieto prílohy ide pripraviť v mnoho variantoch viac či menej zdravých - záleží na konkrétnom recepte. Stále viac sú obľúbené skôr neznáme prílohy ako je kuskus, bulgur alebo quinoa. Tiež sa stretávame so strukovinami. Prílohy sú významným zdrojom živín a vyplatí sa dbať na ich kvalitu, nech už nimi chceme doplniť sacharidy, bielkoviny alebo tuky.



Lahodné chrumkavé viaczrnné plátky s vysokým obsahom vlákniny.
Lahodné organické cestoviny z čiernej fazule, fazule adzuki, quinoy alebo zelenej sóje.
Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá, a preto je mimoriadne vhodná na prípravu kaše alebo polievky.
Proteínové wrapy od spoločnosti Näno Supps sú tortillové placky s až o 70 % nižším obsahom sacharidov
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Stačí si dať pohánkové vločky do misky s ovocím a rastlinným mliekom. Sú skvelé ako základ pre mäsové guľky a zeleninové placky.
Quinoa alebo čílsky merlík je obľúbená bezlepková pseudoobilnina.
Protein TACO od Näno Supps jsou lahodné placky, které si lze připravit na mnoho způsobů. Ušetři čas a kalorie!
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Bezvaječné cestoviny vyrobené zo sušenej celozrnnej krupice.
Je ideálny do šalátov, teplých zmesí a farebných mís - pre tých, ktorí chcú jesť jednoducho a zároveň výživne.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Ryžové cestoviny neobsahujú konzervačné látky ani farbivá. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Prirodzene bezlepkové pseudoobilniny, ľahko stráviteľné a jednoduché na prípravu
Pohánka je prirodzene bezlepková pseudoobilnina, ktorá má nezameniteľnú, mierne orieškovú chuť. Jej použitie je univerzálne, hodí sa do sladkých aj slaných jedál.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Sladký alebo slaný kuskus, ktorý stačí zaliať horúcou vodou a do 10 minút máte hotové jedlo!