Predaj bol ukončený
Pozrite si ponúkané alternatívy.
Tradičná surovina na prípravu dezertov v bio kvalite. Je vhodné aj do smoothies alebo horúceho mlieka. V kombinácii napríklad s chilli môže byť súčasťou exotických receptov.
Bio kakao je skvelým doplnkom tradičných aj menej obvyklých dezertov. Môžete z neho vytvoriť úžasnú mramorovú tortu, koláčiky, zmrzlinu alebo dokonca čokoládové smoothie. Posypte si ním rannú kašu alebo ním ochuťte rôzne nepečené dezerty.
Kakao sa vyrába zo semien kakaovníka a je základnou zložkou čokolády. Má výraznú horkú chuť a pestuje sa najmä v západnej Afrike. Pôvod kakaa však siaha až do Južnej Ameriky, odkiaľ bolo v 16. storočí dovezené do Európy.
Dávkovanie.
Balenie: 150 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Nevystavujte slnečnému žiareniu ani priamemu slnečnému žiareniu. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov : Alergény v zložkách výrobku sú vyznačené tučným písmom .
Výživové údaje na 100 g
|
|
Energetická hodnota
|
1 375 kJ / 329 kcal
|
Tuky:
|
10,0 g
|
z toho nasýtené mastné kyseliny:
|
6,5 g
|
Carbohydrates:
|
20,0 g
|
z toho cukry: 20,0 %:
|
0,5 g
|
Vláknina: 5,5 g:
|
33,0 g
|
Bielkoviny: 33,5 g:
|
21,0 g
|
Soľ:
|
0,1 g
|
Zloženie: kakaový prášok so zníženým obsahom tuku* (obsah kakaového masla najmenej 10 %). Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sóje, orechov a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Instantná kaša je skvelou voľbou nielen na raňajky. Medzi ich výhody patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilita použitia. Pridaním rôznych ingrediencií môžete vytvoriť mnoho chutných jedál.
Voňavý sirup hustej konzistencie a zlatistej farby v bio kvalite. Chuť pripomína karamel. Môže sa používať podobne ako kokosový cukor na sladenie jedál a nápojov v teplej a studenej kuchyni.
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Stačí si dať pohánkové vločky do misky s ovocím a rastlinným mliekom. Sú skvelé ako základ pre mäsové guľky a zeleninové placky.
Chia sú drobné semená šalvie hispánskej. Vďaka svojej schopnosti viazať tekutiny majú v kuchyni široké využitie.
Pohánka je prirodzene bezlepková pseudoobilnina, ktorá má nezameniteľnú, mierne orieškovú chuť. Jej použitie je univerzálne, hodí sa do sladkých aj slaných jedál.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.