Ghí je maslový tuk vyrobený podľa starodávneho ajuverdského receptu prepustením 100% masla. Pripravuje sa pomalým prepúšťaním masla, kedy sa z neho odstraňuje voda a ostatné prímesi, až zostane číry tuk krásnej žltej farby. Má jemne sladkastú orieškovú vôňu a chuť. Ghí má vyšší bod prepaľovaniu (200-250 ° C), hodí sa tak skvele na pečenie a vyprážanie.
✅ vysoký dymový bod (až 250 ° C)
✅ dlhá trvanlivosť
✅ jemma oriešková chuť
✅ bez obsahu mliečnych bielkovín
✅ obsahuje široké spektrum vitamínov
Ghee je maslový tuk, ktorý sa vyrába podľa starého ajuverdského receptu syrením 100 % masla.
Zahustené maslo je bezvodý tuk získaný z masla. Má mierne sladkú, orechovú chuť.
100% čistý maslový tuk s jemnou maslovou vôňou, intenzívnou chuťou a ľahkou orieškovou arómou
Vyrába sa z českého masla, nutrične bohatého tuku s vysokým bodom zadymenia.
Ghí je maslový tuk vyrobený podľa starodávneho ajuverdského receptu prepustením 100% masla. Pripravuje sa pomalým prepúšťaním masla, kedy sa z neho odstraňuje voda a ostatné prímesi, až zostane číry tuk krásnej žltej farby. Má jemne sladkastú orieškovú vôňu a chuť. Ghí má vyšší bod prepaľovaniu (200-250 ° C), hodí sa tak skvele na pečenie a vyprážanie.
✅ vysoký dymový bod (až 250 ° C)
✅ dlhá trvanlivosť
✅ jemma oriešková chuť
✅ bez obsahu mliečnych bielkovín
✅ obsahuje široké spektrum vitamínov