Predaj bol ukončený
Pozrite si ponúkané alternatívy.
Kešu orieškový a arašidový krém s belgickou karamelovou čokoládou Callebaut. Krém je veľmi jemný a má lahodnú sladko-slanú chuť. Recept pomohla vytvoriť známa cukrárka Darina de Oliveira Costa zo spoločnosti Sweet Moment.
Odporúčané dávkovanie: kedykoľvek máte chuť
Balenie: 250 g
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: potravina vhodná najmä pre športovcov. Skladujte na suchom mieste a pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov: Alergény v zložení výrobku sú zvýraznené tučným písmom .
Tabuľka nutričných hodnôt | 100 g |
Energetická hodnota | 2345 kJ/561 kcal |
Tuky | 44,3 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 8,1 g |
Sacharidy | 33,3 g |
- z toho cukry | 13,9 g |
Vláknina | 4 g |
Bielkoviny | 14 g |
Soľ | 1,7 g |
Zloženie:
Pražené arašidové jadrá, pražené kešu jadrá 26 %, belgická karamelová čokoláda (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušenéodtučnené mlieko, karamelizovaný cukor 1,5 %, sójový lecitín, aróma, paprikový extrakt, prírodná vanilková aróma) 18 %, javorový sirup, repkový olej, olej z lieskových orieškov , soľ 1,6 %.obsah kakaovej sušiny v karamelovej čokoláde je najmenej 31,1 %.
Upozornenie: Výrobok môže obsahovať stopy iných orechov.
Najsametovejšia a najjemnejšia belgická čokoláda je skutočným chuťovým zážitkom
Arašidový krém s príchuťou slaného karamelu bude potešením pre vaše chuťové poháriky
Kombinácia arašidov s bielou čokoládou, karamelom a himalájskou soľou v jednom pohári
Lieskovoorieškový krém s kešu orieškami a belgickou bielou čokoládou je nebo v pohári
Jemný lieskovoorieškový krém s kešu orieškami, kakaom a kúskami bezlepkových sušienok
Absolútne luxusná a jemná kombinácia lieskových orieškov, kakaa a mlieka
100% arašidový krém v jemnej a chrumkavej verzii z kvalitných, nasucho pražených arašidov.
Arašidové maslo s príchuťou marcipánu a pistácií. Ideálne do kaše alebo len tak na lyžičku.