Predaj bol ukončený
Pozrite si ponúkané alternatívy.
Základná ingrediencia na prípravu pravých francúzskych makróniek alebo pre všetkých, ktorí držia paleo diétu.
Mandľová múka sa vyrába z jemne pomletých mandlí. Môžete ňou nahradiť časť bežnej múky alebo použiť len mandľovú múku. Takto môžete svoje jedlá ozvláštniť, odľahčiť a dodať im väčšiu výživovú hodnotu. Mandľová múka sa používa na výrobu slávnych makrónok, ale môžete ňou ozvláštniť akýkoľvek dezert. Môžete si tiež namiešať mandľové mlieko alebo vyrobiť domáci marcipán. Nadšenci paleo alebo celiatici tiež ocenia prirodzenú bezlepkovosť mandľovej múky. Mandľová múka v bio kvalite je vhodná pre všetkých, ktorí si chcú spestriť jedálniček novou ingredienciou s multifunkčným využitím a zaujímajú sa o zdravú výživu.
Návod na použitie.
Balenie: 250 g
Minimálna trvanlivosť : Pozri obal
Upozornenie. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Alergény sú v zložení výrobku uvedené tučným písmom. Môže obsahovať stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty
|
na 100 g
|
Energetická hodnota
|
2470 Kj/590 kcal
|
Tuky
|
53 g
|
- z toho nasýtené mastné kyseliny
|
3,9 g
|
Sacharidy
|
19 g
|
- z toho cukry
|
4,6 g
|
Vláknina
|
10 g
|
Bielkoviny
|
21 g
|
Soľ
|
0,05 g
|
Zloženie : mleté lúpané mandľové jadrá.
Ste zástancom zdravej výživy a myslíte si, že múka je pre vás tabu? Ponúkame vám riešenie. U nás nájdete len takzvané zdravé múky .
Krásne prevonia muffiny, koláče a palacinky. Zahustí polievky, omáčky a dodá vašim pokrmom šmrnc.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. V kuchyni má široké využitie samostatne, ale aj v kombinácii s inými druhmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a väznosť (bezlepkových) zmesí.
Celozrnná špaldová múka je vhodnou alternatívou pšeničnej múky .