Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Dá sa použiť univerzálne, najmä na pečenie. Môžete si ho vychutnať s jogurtom a orechmi.
Oslaďte ním chrumkavé müsli aj slivkový jogurt. Deti ho milujú v miske s jogurtom a orechmi.
Ryžový sirup je ľahký, tekutejší ako iné rastlinné sirupy a má pomerne nízku sladivosť. Je vhodný do studenej aj teplej kuchyne. Vyrába sa fermentáciou ryže. Jeho najväčšou výhodou je jemná, neutrálna aróma, ktorá neovplyvňuje chuť výsledného pokrmu.
Použitie
Balenie: 250 ml
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie pre alergikov : Alergény sú v zložení výrobku uvedené tučným písmom . Tento výrobok sa vyrába v zariadení, ktoré spracováva mliečne výrobky, lepok, oxid siričitý, sóju, vajcia, orechy stromov, ryby a mäkkýše.
Energetická hodnota 1 302 kJ / 311 kcal
|
|
---|---|
Tuky:
|
0,2 g
|
z toho nasýtené mastné kyseliny:
|
0,1 g
|
Carbohydrates:
|
77,0 g
|
of which sugars:
|
54,0 g
|
Bielkoviny:
|
0,5 g
|
Soľ:
|
0,01 g
|
Zloženie: ryža* (80 %), pitná voda. Môže obsahovať stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva