Úplne jedinečné prírodné sladidlo takmer bez kalórií, vyrobené z koreňa čakanky.
Datľový sirup je jednoducho chutný, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je skvelý samotný alebo s miskou krupice.
Voňavý sirup hustej konzistencie a zlatistej farby v bio kvalite. Chuť pripomína karamel. Môže sa používať podobne ako kokosový cukor na sladenie jedál a nápojov v teplej a studenej kuchyni.
Zdravšia alternatíva sladenia vyrobená z prezretých datlí s výraznou chuťou
Prebiotická vláknina získaná z koreňa čakanky, ktorá zabezpečuje skvelú sladkú chuť s veľmi nízkym glykemickým indexom v obsiahnutých pokrmoch.
Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Môže sa používať všade, najmä na pečenie. Môžete si ho vychutnať napríklad s jogurtom a orechmi.
Sirup na dochutenie akéhokoľvek pokrmu pripomínajúci lahodný karamel.
Agávový sirup je veľmi sladký, najsladší zo všetkých sirupov, dokonca sladší ako med a cukor. Je vhodný do studenej aj teplej kuchyne.
Sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat ke slazení pokrmů a nápojů.
Rastlinné sladidlo, ktoré sa získava zo šťavy stromu agáve modrej.