Sladidlo novej generácie s nízkym obsahom uhľohydrátov vyrobené unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky.
Stolové sladidlo novej generácie s nízkym obsahom sacharidov vyrobené patentovanou metódou z koreňa čakanky a rastlinnej vlákniny.
Úplne jedinečné prírodné sladidlo takmer bez kalórií, vyrobené z koreňa čakanky.
je úplne bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, bez soli a s vysokým obsahom vlákniny.
Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Môže sa používať všade, najmä na pečenie. Môžete si ho vychutnať napríklad s jogurtom a orechmi.
Z velké části je rozpustná vláknina při průchodu střevem živnou půdou pro bakterie, kde podporuje růst střevní mikroflóry.
Obsahuje až o 95 % menej cukru a o 45 % menej kalórií v porovnaní s inými prírodnými sladidlami (med, javorový sirup, agávový sirup...).
Sirup na dochutenie akéhokoľvek pokrmu pripomínajúci lahodný karamel.
Zdravšia alternatíva sladenia vyrobená z prezretých datlí s výraznou chuťou
Sladidlo z čakanky obsahuje len 5 % sacharidov, čo je 10 až 15-krát menej ako agávový sirup a javorový sirup.
Prebiotická vláknina získaná z koreňa čakanky, ktorá zabezpečuje skvelú sladkú chuť s veľmi nízkym glykemickým indexom v obsiahnutých pokrmoch.
Sladidlo novej generácie s nízkym obsahom uhľohydrátov vyrobené unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky.
Agávový sirup je veľmi sladký, najsladší zo všetkých sirupov, dokonca sladší ako med a cukor. Je vhodný do studenej aj teplej kuchyne.
Sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat ke slazení pokrmů a nápojů.
je úplne bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, bez soli a s vysokým obsahom vlákniny.
Datľový sirup je jednoducho chutný, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je skvelý samotný alebo s miskou krupice.
je úplne bez lepku, bez laktózy, bez konzervačných látok, bez soli a s vysokým obsahom vlákniny.
Voňavý sirup hustej konzistencie a zlatistej farby v bio kvalite. Chuť pripomína karamel. Môže sa používať podobne ako kokosový cukor na sladenie jedál a nápojov v teplej a studenej kuchyni.