Na výbere múky záleží a pri pečení vianočného pečiva to platí dvojnásobne. Pre všetkých, ktorí chcú pripraviť nezabudnuteľné vianočné dobroty, je táto mandľová múka kľúčom k úspechu. Každé sústo tohto mandľového dezertu bude oslavou chuti a dokonalosti, ktorá zanechá v mysliach stravníkov nezabudnuteľný dojem.
Pripravte sa na vianočnú hostinu plnú jemnej a výnimočnej sladkosti, ktorá očarí vaše zmysly.
Použitie: Mandľová múka sa používa najmä pri pečení, výrobe koláčov, cukroviniek, krémov a dezertov. Možno ju použiť aj na výrobu mandľového mlieka, domáceho marcipánu alebo obľúbených makrónok. Múka je vhodná na sladké pečenie a cukrárske výrobky a možno ňou čiastočne nahradiť aj bežnú múku.
Balenie: 500 g
Minimálna trvanlivosť : pozri obal
Upozornenie: Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov: Alergény v zložkách výrobku sú vyznačené tučným písmom .
| Tabuľka nutričných hodnôt: | na 100 g | 
| Energetická hodnota | 2518 kJ / 609 kcal | 
| Tuky | 54,6 g | 
| Nasýtené MK | 4,9 g | 
| Sacharidy | 6,2 g | 
| Z toho cukry | 5,3 g | 
| Vláknina | 8,4 g | 
| Bielkoviny | 19,1 g | 
| Soľ | 0 g | 
Zloženie:
100 % jemne mletévylúpané mandľové jadrá